DESIGN

RANARP by IKEA

Det hænder oftere og oftere at jeg ser et død-godt design fra IKEA. Jeg er helt vild med denne her lampe serie som bærer navnet RANARP. Jeg er især vild med skrivebordslampen, den fremstår både tidsløs og smuk, og jeg kan nemt forestille mig den i mange scenarier. De smukke miljøbilleder af lamperne skader heller ikke!

Foto: IKEA

Ikea_Ranarp_Bungalow5_01

Ikea_Ranarp_Bungalow5_02

Ikea_Ranarp_Bungalow5_03

Ikea_Ranarp_Bungalow5_04

Ikea_Ranarp_Bungalow5_05

 

It happens more and more often that I see a drop dead gorgeous design from IKEA. I absolutely love this lamp series by the name RANARP. I especially like the desk lamp, it appears both timeless and beautiful, and I can easily imagine it in many scenarios. The beautiful environment pictures of the lamps does not hurt either!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helle Belle
  October 19, 2013 at 10:14

  Den ser ret fin ud på billederne, ja – den skal der vidst lige lures på næste gang IKEA skal besøges!

 • Reply
  Stine B
  October 19, 2013 at 12:02

  Den er fin – de gør det bedre og bedre i IKEA.
  I har tidligere haft en del fine prints på bloggen, tjek disse ud
  http://nannakiil.tictail.com/products/prints-a2
  Er virkelig elegante!

  God weekend!

 • Reply
  Malene
  October 19, 2013 at 12:26

  Den er også rigtig pæn i virkeligheden. Jeg købte den – egentlig mest fordi jeg ikke havde råd til PH-lampen, jeg drømmer om. Men den er nu rigtig flot. Og den fine stofledning gør den endnu pænere.

 • Reply
  Mød min nye lampe | Blogrella
  October 19, 2013 at 14:19

  […] har slet ikke præsenteret jer for min nye lampe, RANARP. Som Bungalow5 også skriver om her, så hænder det, at IKEA overrasker med virkelig FEDE designs, og denne lampe synes jeg er et godt […]

 • Reply
  Mathilde
  October 21, 2013 at 09:12

  Ja, det er oftere og oftere at man finder virkelig god design ved IKEA, som heldigvis stadig har den gode funktionalitet som et IKEA møbel nu engang har.
  Virkelig flotte lamper!

 • Reply
  Sine
  October 21, 2013 at 09:48

  Årh de er lækre!! Tak for øjenåbneren.. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.