LIFE

Risengrød med kant

Vi er netop gået ind i årets travleste måned, og de fleste kan nok nikke genkendende til at presset mærkes fra alle sider. Omsætningen øges i butikkerne i takt med travlheden, og tiden udgør også netshoppens højsæson. Det er jo også bare for lækkert at kunne shoppe julegaverne – eller til hjemmet – mens man sidder i sofaen om aftenen og slår mave. Ingen kø (selv ikke til gaveindpakningen), ingen begrænsede åbningstider, ingen manglende prismærkninger, og man kan lynhurtigt sammenligne priser hos de forskellige forhandlere. Jeg kan godt forstå ,at mange vælger denne udvej for at undgå julegaveræset.

Selvfølgelig er der ikke noget, der kan erstatte oplevelsen af en god service, og at opleve varen med alle sine sanser. Jeg er dog hoppet på vognen og har købt Muutos Crushed Bowls i to størrelser på webshoppen ModernMood. Jeg har tit set skålene i butikkerne, men har altid haft en god undskyldning for ikke lige at kunne overskue at slæbe dem med hjem – og risikere at smadre dem undervejs. Men nu skal der serveres risengrød til selskabet – og det skal gøres med stil, også selv om jeg har kamptravlt!

 

We just entered the busiest month of the year, and most can probably recognize feeling the pressure building up. Revenues increase in the stores along with the business, and this is also the high season of the web shops.  It’s also just nice to be able to shop for the Christmas presents – or for the home – while sitting at home on the couch in the evening. No queue (not even for gift wrapping), no limited opening hours, no missing price labels, and you can instantly compare prices at different retailers. I fully understand why many people prefer this way of shopping, to avoid the Christmas hustle.

Of course nothing can replace the experience of a good service, and to experience the product with all your senses. However, I jumped on the bandwagon, and bought Muuto’s Crushed Bowls in two sizes at ModernMood webshop. I have often seen the bowl in the stores, but have always had a good excuse for not being able to lug them home – and risking smashing them on the way. But now I am going to serve rice pudding for my guest – and do it with style, even though I am oh so busy!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anita
  December 3, 2011 at 10:16

  Hej med Jer 🙂

  Jeg oplever flere gange at komme ind på en Oups-Error side, når jeg klikker på links, fordi der i begyndelsen af URL’en står Jeres egen adresse til Bungalow5.

  Og så har jeg et lille ønske, som vil gøre det lettere for mig (sikkert også andre læsere) at navigere og finde frem til det produkt, I skal reklamere for. Det vil være superdejligt, hvis det link der laves, også refererer til selve produktet – altså stedet, hvor det kan købes. I tilfældet med skålene ovenfor, gelejdes jeg først på en Error-side og når jeg så fjerner Bungalow5-adressen, så ledes jeg hen til Modern Moods hovedside. Her kunne det have været lækkert (og også tidsbesparende), hvis jeg kom frem til siden med de vildt lækre skåle med det samme, jeg klikkede på det link, I havde lavet.

  Jeg håber ikke der ses skævt til mit lille blurb her. Det er kun ment i godhed og jeg NYDER jo ellers sådan at komme forbi Jer og lade mine øjne forkæles af inspirationsbilleder fra diverse hjem og steder. Det skal I vide 🙂

 • Reply
  Anne-Beth
  December 3, 2011 at 16:25

  Ofte set og rørt skålene – et julegave ønske !! og gerne over nettet.

 • Reply
  Hulda
  December 3, 2011 at 20:58

  Tusind tak for tilbagemeldningen, helt klart noget vi skal have kigget på, altid lækkert med feedback så vi kan optimere sitet! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.