DESIGN

Safe House USA

I går skrev jeg om nyheder fra den amerikanske shop West Elm, jeg fortsætter i dag med det amerikanske tema ved at præsentere tekstil firmaet Safe House USA. Hvem elsker ikke lækkert sengetøj? Jeg er en af dem der må erkende at jeg sjældent gider at rede min seng, selvom jeg har et ganske fint sengetæppe. Det er derfor en fordel hvis sengetøjet hjemme hos mig ser lidt godt ud når nu det ofte ligger til skue. Jeg er ret vild med det her sengetøj fra Safe House USA.

Foto: Safe House USA

safehouseusa_bungalow5_01

safehouseusa_bungalow5_02 safehouseusa_bungalow5_03 safehouseusa_bungalow5_04 safehouseusa_bungalow5_05Yesterday I wrote about news from the U.S. shop West Elm, today I continue with the American theme by presenting the textile company Safe House USA. Who does not love delicious bedding? I am one of those who must admit that I rarely bother to make my bed, even though I have a very nice bedspread. It is therefore advantageous if the sheets at my place looks a little good now that it is often on display. I am quite excited about this bedding from Safe House USA.

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.