DESIGN

Spacious NN07 Flagship Store, Copenhagen

Jeg er kæmpe ”shop fra sofaen” typen, der er næsten ikke noget jeg hader mere end at traske rundt og kigge på tøj i butikker. Ekspedienternes evindelige ”kan jeg hjælpe?” og de overophedet prøverum.

I dag forbarmede jeg mig. Jeg ville gerne se hvad Københavns Møbelsnedkeri havde snedkereret i den nye NN07 butik. De 250 kvadratmeter med 6 meter til loftet er en sand fryd for øjet. Butikken stimulerer, motiverer og vækker ens sanser. Og jeg fik næsten lyst til at shoppe – men jeg klikkede min bestilling hjem fra sofaen alligevel.

 

I define myself as the ”shop from the couch” type. There is almost nothing I hate more than to enter countless store looking for clothes. The shop assistant’s constant ”can I help you?” and the overheated fitting rooms. 

Today, I counted to ten and went for it. I wanted to see what Københavns Møbelsnedkeri did for the new NN07 Flagship store. The 250 sqm. with 6 meters to the ceiling is a true sight for sour eyes. The store stimulates, motivates and arouses your senses. It almost got me to shop – however, I did wait to make my purchase from my couch.

NN.07 Flagship store Copenhagen

NN.07 Flagship store Copenhagen

NN.07 Flagship store Copenhagen

NN.07 Flagship store Copenhagen

Photo: Allan Torp, Bungalow5.dk & Amanda Hestehave for NN07

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.