INTERIORS SpringCure 2015

Spring Cure 2015, Week 3: Bedroom

Weekenden er over os, og jeg har heldigvis en dejlig lang en uden de store planer i vente – og derfor masser af tid til at tage mig kærlig af mit soveværelse.

Først vil jeg starte med et par inspirerende soveværelsesbilleder, stylet af Pella Hedeby og Marie Ramse fra Hitta Hem. De fanger mig især med min favoritkombination af grå vægge og hvidt sengetøj, som jeg selv har det i mit eget soveværelse, og overbeviser mig om, at det udtryk skal fastholdes for nu. Find min to-do-liste under billederne.

//

Now the weekend has finally arrived and luckily I have a long one without any major plans ahead of me. Plenty of time to deal with my bedroom.

First I would like to show you some inspiring bedroom pics, styled by Pella Hedeby and Marie Ramse from Hitta Hem. They catch my eyes especially because of my favourite combo of grey walls and white bed linen that I have in my own bedroom. And they convince me to keep that expression for now. Find my to-do list below the pictures.

Bungalow5 Bedroom Hitta Hem

Bungalow5 Bedroom Hitta Hem

Bungalow5 Bedroom Hitta Hem 2

(Photos: Styling: Pella Hedeby & Marie Ramse, Photografer: Kristofer Johnsson, via Hitta Hem)

 

To-do i soveværelset:

 • Rengøring og støvsugning – også af sengen og under sengen!
 • Vaske dyner og puder
 • Sortering af nips
 • Tømning og sortering af tøjskabets indhold

Ikke så mange opgaver, men især den sidste er tidskrævende! Se også mine tips til sortering her.

//

To-do in the bedroom

 • Cleaning and vacuum – also of the bed and under the bed!
 • Wash duvets and pillows
 • Decluttering knick knacks
 • Emptying and decluttering the closet

Not that many tasks but especially the last one is time consuming! You can also take a look at my tips on decluttering.

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.