INTERIORS SpringCure 2015

Spring Cure 2015: Weekend Work 2015, Living Room and Working Space

Pyh… Sikken en weekend. Men jeg nåede det meste af det, jeg havde sat mig for – bortset fra at tage billeder, så jeg har snydt lidt med nogle af ældre dato.

//

What a weekend… I did manage to get most of my planned work done – exept from new images. Here are some old ones instead.

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

Bungalow5 Spring Cure 15 Living Room

(Photos: Bungalow5)

Min særlige ting nåede jeg dog ikke – nemlig at finde en ny urtepotte til en af mine planter. Jeg blev dog meget inspireret af Frida fra Trendenser, der har været IKEA og hente en af de nye INGEFÄRA. Super fin form, lidt mere orangefarvet end teracotta, men med et lag maling, er den jo perfekt! Måske min fridag i morgen skulle bruges til besøg?

//

I didn’t manage to make the small change – to find a new flower pot for one of my plants. I was very inspired by Frida from Trendenser. She has been to IKEA to get one of the new INGEFÄRA. Such a nice shape, but more orange than teracotta. Nothing some paint can’t change, and now it is perfect! Maybe I should use my day off tomorrow for a small trip?

Bungalow5 Spring Cure Trendenser

(Photo: Frida Ramstedt, Trendenser.se – tak for tip!)

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply