LIFE

Stockholm Furniture Fair 2012 #3: HAY

HAY spillede med godt resultat på genkendelighed. Selv på lang afstand var jeg ikke i tvivl om at standen forude tilhørte HAY, den var som taget direkte ud af deres butik. Selv om genkendeligheden var stor var der dog nye produkter at skue inde i det lyse træhus, jeg synes især det deres nye tekstiler, der spiller på en blød farveskala, er værd at fremhæve. Ellers er farveskalaen på deres sortiment meget svingende fra pasteller til neon farver, men det er vel også en ”HAY genkendelighed”?

//

HAY successfully played on familiarity. Even from afar, I was in no doubt that the stand ahead belonged to HAY, the booth was like something straight out of their store. While playing on familiarity there also were new products inside the bright wooden house. I think mainly their new textiles that play on a soft color, are worth highlighting. Otherwise, the gamut of their range varies a lot from pastels to neon colors, but isn’t that also a “HAY familiarity”?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sebrina
    February 15, 2012 at 08:59

    Synes de hitter hver gang! Vi har ledt efter knager til viskestykker i 100 år, og har bare ikke kunne finde de rigtige- men her er de!! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.