INTERIORS

Stockholm Styling

Jeg er fuldt klar over at jeg også delte en bolig fra Fantastic Frank den anden dag, men jeg synes nu den her lille lejlighed i Stockholm fortjente en plads. Ikke så meget fordi, den er helt fantastisk indrettet – et par fine elementer her og der – men mere fordi, stylisten, som FF jo er kendt for, vist ikke helt kunne finde ud af hvem der bor der.

Klædeskabet og entreen viser med alt tydelighed at ejeren er en mand, mens resten af indretningen tyder på en kvinde. Jo de kunne sagtens bo to, men ville der så ikke være et par stilletter eller lignende i entreen?

Jeg er helt klart stadig for styling af lejligheder når de sættes til salg, men synes at vi har spottet lidt for mange svipsere på det sidste.

Source: Fantastic Frank

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 001

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 003

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 002

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 005

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 006

Bungalow5 Fantastick Frank Stockholm Styling 004

 

I am fully aware that I also shared a home from Fantastic Frank the other day, but I really think this little apartment in Stockholm deserved a place. Not so much because of its absolutely fantastic decor – well, a few cool elements here and there – but more because, the stylist, as FF is known for, not quite was able to figure out who lives there.

The wardrobe and hall shows with all clarity that the owner is a man, while the rest of the decor suggests a woman. Yes, of course there could easily live two people, but wouldn’t there be a few stilettos or similar in the hall?

I’m definitely still pro styling when put up for sale but haven’t we spotted a few too many mistakes lately.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tamara Gonzalez
  September 19, 2013 at 19:43

  nice home!
  http://comounaprincesasintonterias.blogspot.com

 • Reply
  Frederik
  September 19, 2013 at 21:50

  Jeg forstår ikke helt argumentet? Er det den skrå lysestage og den indrammede Céline tote, der gør, at en mand umuligt kan bo der? I så fald er det vel et meget unuanceret syn på kønsspecifik indretning. Det er trods alt to mindre elementer i lejlighedens indretning som hele. Og hey, hvis Kanye kan rocke lidt Céline, kan en svensker vel også. 😉

  • Reply
   Allan
   September 20, 2013 at 08:38

   Kanye er jo skør 😉 Resten af indretningen oser da ikke mand! Den lille opsætning på spisebordet, køkkenet, det lille oliventræ og ja, Celine posen fremmer ikke maskuliniteten. Men hey, lidt mindre blomst og lidt mere indrammet LP pladecover, så havde den været der 😉

 • Reply
  Elegant Ground Home
  September 20, 2013 at 05:44

  I love the contemporary styling! Please do an inspiration board for bed sheets or bedroom style inspiration!

 • Reply
  Steffen
  September 20, 2013 at 11:12

  Jeg synes den hælder til det androgyne, men må kan godt se hvad du mener specielt, hvis man ser alle billlederne i salgsopstillingen.

  Det hvide i hvide, med den hvide stof sofa, sofa puderne, farve valget på missoni puderne i soverværelset og spejlet i entreen, giver et feminint udtryk.

  Celine har et stærkt brand, men nu vi er igang kan vi lige så godt tage diskussionen om, hvor vidt det er god smag, at have tomme poser etc. fra butikker stående fremme.

  Træet synes jeg er en fin måde, at få noget grønt ind på, uden man behøver, at have afklippet blomster stående.

  Keramikken må du gerne smide ud af vinduet.

  • Reply
   Frederik
   September 20, 2013 at 18:16

   Meget enig. Nu har jeg lige set hele salgsopstillingen igennem, og nej – tomme poser har sjældent signaleret æstetisk eller kulturel indsigt. Snarere det modsatte ved direkte at udstille logoet (lidt et G-star kompleks), omend Céline selvfølgelig er klasser over.
   Træet synes jeg også er et godt organisk element, hvorimod opstillingen på bordet er enormt påtaget. Hvis man nu bare nøjedes med at kyle de små ynkelige planter og bakken ud ad vinduet, så ville det da redde noget af æren.
   Det er slet ikke fordi, at jeg synes om indretningen, det er blot fordi, at jeg finder det kønsmæssige perspektiv lidt mere komplekst, end det ellers blev fremført.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.