GADGETS

Test: Siemens Thermo Kaffemaskine

Søndag morgen, og jeg har jo tidligere proklameret, at jeg med min nye Powermix Silent blender svoret til lækre morgen smoothies, men når nu Siemens spurgte om jeg ikke ville teste deres nye morgenmads serie, ja så sprang jeg på! Her følger derfor den første i en række af 3 – Siemens Thermo Kaffemaskine til 8 kopper, TC86503, 1.099 kr.

Maskinen blev pakket ud, filter sat i og en kaffeprøve fra en eller anden goodiebag blev smidt i sammen med vand til 8 kopper (det passede med kaffeprøven!). Jeg ved ikke om jeg er et synderlig teknisk vidunder og ret meget er endda ret meget kaffemaskine novice, men det forekom mig alligevel ret simpelt at få sat maskinen i gang. Overraskelsen var, at jeg 5 min. senere stod i et køkken fyldt med duften af friskbrygget kaffe klar til at drikke.

Kaffen holdes varm i den lille termokande, og efter 30 min. og tiden er inde til kop nr. 2, så er den stadig varm, hvilket jo er ret meget bonus – men nu skal jeg heller ikke have mere.

Maskinen har i øvrigt vundet den prestige fyldte Red Dot Award for sit design, og jeg kan kun være enig. Selvom jeg ikke er kæmpe fan af designet på kaffemaskiner generel, så er den her faktisk en af de pæneste.

Dommen: Det er svært at finde særlig meget negativt om maskinen, hastigheden, smagen, udseende er alle i top i min bog. Prisen kan jo sikkert diskuteres, og med min sparsomme kaffedrikken, så er 1.099 kr. mange penge, og hvis man er latte elsker ligesom jeg, så skal man jo også have den varme skummet mælk, og det er et helt andet apparat. Nu har jeg drukket pulverkaffe i mange år og det fortsætter jeg nok med. Men hvis jeg skulle give en ny kaffemaskine i gave til f.eks. min stordrikkendekaffeelskende far, ja så kunne jeg sagtens finde på at pakke Siemens Thermo Kaffemaskinen indtil jul.  Jeg smider 4 designerstole i nakken på Siemens, bum!

 

Test: Siemens Thermo Coffeemaker

Sunday morning, and I’ve previously proclaimed that with my new Powermix Silent blender vowed to delicious morning smoothies, but now that Siemens asked if I would test their new breakfast series, I jumped on board! So, here is the first test in a series of 3 – Siemens Thermo Coffeemaker for 8 cups, TC86503, 1.099 kr.

The machine was unpacked, the filter inserted and coffee from a sample I got from some goodie bag were thrown in together with water for 8 cups (the coffee sample suggested 8 cups!). I do not know if I am a technical marvel and many would probably also say that I am a coffeemaker novice, but it still seemed fairly simple to get the machine in motion. The surprise was that I only 5 min. later stood in a kitchen filled with the aroma of freshly brewed coffee ready to drink.

The coffee is kept warm in a small thermo pot, and after 30 min. and it is time for cup No. 2, it is still hot, which of course is pretty much bonus – but now I am also pretty much done with coffee for the day!

The machine has also won the prestigious Red Dot Award for its design, and I can only agree. Although I am not huge fan of the design on coffee machines in general, this one is actually one of the nicest I’ve seen.

The verdict: It’s hard to find much negative about the machine, the speed, taste and appearance is all top notch in my book. The price could be discussed, and with my rare coffee drinking, then 1.099 is also a kind of money and if you are a latte lover like me, then you also need the warm skimmed milk, and that is a completely different device. Now I’ve been drinking instant coffee for many years and I will probably continue, as I only drink about 1 cup a week. But if I were to give a new coffee maker as a gift for my big coffee drinker loving father, then I could easily find myself wrapping up Siemens Thermo Coffee machine for Christmas – I throw 4 designer chairs after Siemens, catch!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.