DESIGN

Three of a kind: Sorte Spiseborde

Hvis man bare havde nogle tusinder i lommen til at spendere på et spisebord! I mit hjem har vi pt et lille Ikea bord stående som kæresten ejede inden jeg i sin tid flyttede ind. Jeg er dog i gang med at spare sammen til drømmebordet, derfor vil jeg lige dele nogle borde med jer som jeg har haft kigget på. Umiddelbart har jeg sat min kærlighed på bord nr.2, men det kan have nået at ændre sig inden jeg får sparet de penge sammen!

1. Define Spisebord, Bolia 7.999 ,- (NU -20%)   2. OK design – On a string, Designdelicatessen 7.500,-  3. Eiermann spisebord, DANSKmadeforrooms (kontakt forhandler for pris)

 

If you just had a few thousands DKK in your pocket to spend on a dinner table! In my home we presently have a small Ikea table that my boyfriend had before I moved in. However, I am starting to save up for my dream table, so I wanted to share some of the tables that I have looked at with you. I have put my love on table no.2, but that may change before I have saved enough money to get it!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    sorte spiseborde | stuemobler.com
    February 19, 2016 at 21:46

    […] Three of a kind: Sorte Spiseborde – Bungalow5Welcome to Bungalow5. I am Allan, 30 something Copenhagen Dweller interiors friend, Car loving self-confessed shoe addict, Crossfit fanatic and world traveller.GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.