DESIGN

Tine’s Christmas Wishes

Som jeg skrev i går glæder jeg mig bare til ferie! Til hygge, afslapning og samvær med familie og venner. Når alt kommer til alt, er det jo det, der betyder noget. Inden jeg går i nostalgi-mode uden at komme til sagen – og når sandheden skal frem – er jeg ikke på julegave med ret mange. Men drømme er jo også altid rare (om ikke andet en prioriteringsliste af, hvad sparepengene skal bruges på)…

Bungalow5 Tine's Christmas Wishes

1. Snehvidt sengetøj helt uden mønster har længe stået øverst på ønskesedlen. Favoritten må være denne lærredsvævede version fra Geismars, DKK fra 695 for dynebetræk i Geismars webshop // White bedding from Geismars, 2. Fotokunst er stort lige nu, og det er en tendens, jeg tror, kun vil vokse sig stærkere i 2014. Therese Sennerholt, som vi ellers gennem flere år har lært at kende for hendes citatprints, har kastet sig over sit første med navnet Urban Walk (som stryger lige ind på ønskelisten), og jeg forventer bestemt mere fra den kant!, SEK fra 900 hos Therese Sennerholt // Photo art ”Urban Walk” from Therese Sennerholt, 3. Lysestager kan man (næsten) aldrig få for mange af, og årets smukkeste må være denne skulpturelle Square i kobber fra Malling+Living (lige den enkelthed jeg drømmer om, når alt juleriet er forbi), DKK 399  hos Malling+Living // Square Candlestick from Malling+Living, 4. Bæredygtige produkter i smukt genbrugslæder er lige mig! LindDNA er et nyt bekendtskab for mig og ja, jeg ønsker mig vel nærmest alt derfra, men skal jeg vælge, må det blive denne smuksak af en magasinholder, DKK 1.000 hos LindDNA // Magazine holder from LindDNA, 5. En af mine favoritter, Annaleena Leino, har netop lanceret et hvidt eksemplar af hendes karakteristiske pyramide – og sådan en må jeg da have til samlingen, SEK 550 hos Annaleena Leino // Pyramid from Annaleena Leino.

As I posted yesterday I am really looking forward to the holidays! Relaxing and enjoying the company of family and friends is what really matters. But before I leave down that road without getting to the point – and when I should face the truth – there are not many Christmas present changing hands in my family. But of course I love to dream (and that is also useful as a priority list of the stuff I want to use my savings to buy)…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.