TRAVEL

Ud af huset: DANSK made for rooms

I den lysere ende af Istedgade, København, finder du interiør butikken DANSK made for rooms. Jeg blev så glad dengang butikken først slog dørene op, eftersom at jeg boede på Vesterbro dengang, og synes at der manglede en butik som denne i mit nærområde. Efter at jeg nu er flyttet til Christianshavn kommer jeg der ikke så tit mere, men hvis jeg er i nærheden så skal jeg altid lige forbi butikken. Den har nogle dejlige lyse rammer og et vel udvalgt sortiment, virkelig overskueligt og behageligt sat sammen. Hvis du ikke allerde har været der, så anbefaler jeg et kig forbi næste gang du passere Istedgades mangfoldighed.

//

In the lighter end of Istedgade, Copenhagen, you will find interior shop DANSK made ​​for rooms. I was so happy when the store first opened its doors, since I lived in Vesterbro at the time, I found the neighborhood was missing a store like this. After I moved to Christianshavn I don’t come there as often anymore, but if I’m near I always have to visit the store. It has lovely bright frames and a well selected range of products, really lightly and pleasantly put together. If you haven’t been there already, I recommend that you stop by next time you’re passing the diversity of Istedgade.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.