TRAVEL

Ud af huset: Early Bird

Et nyt koncept har set dagens lys – Early Bird! Det handler i bund og grund om at være spontan – du sidder om eftermiddagen og tænker, jeg vil egentlig gerne ud og spise i aften, men synes alt er så dyrt! Så prøv lige chancen hos Early Bird, hvor du hver dag finder en stak restauranter, hvor du kan købe en fixed menu hvor du betaler 2/3 af den oprindelig pris.

I dag er der f.eks. mulighed for at spise en tre retters menu på Dag H til 193 kr. Der kommer selvfølgelig drikkevarer oveni, men alligevel!

NB. Early Bird findes desværre kun i København pt. men mon ikke snart det finder vej til Århus også?

Out of the House: Earlybird

A new great concept has emerged – Early Bird! It’s basically about being spontaneous – you sit in the afternoon and think, I would really like to go out and eat out tonight, but everything is so expensive! So try your luck at EarlyBird, every day you’ll find a handfull of restaurants where you can buy a fixed menu where you pay 2/3 of the original price.

Today, for example, you can get eat a three course meal at Dag H for only 193 DKK, of course, beverages is not included, but anyway!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  anna k.
  January 7, 2012 at 14:50

  Wow, hope som restaurants here in Stockholm will follow this – love it!

 • Reply
  Anne-Sohpie Loft
  January 8, 2012 at 14:36

  Et genialt koncept, men lige en lille rettelse til jeres tekst: det er 1/3 af den oprindelige pris, der bliver skåret af og ikke 1/3 af den oprindelige pris, man betaler.
  Man betaler derfor 2/3 af den oprindelige pris 🙂

  • Reply
   Allan
   January 8, 2012 at 16:51

   Godt set – den er hermed rettet.

 • Reply
  Jesper Hansen
  January 21, 2012 at 15:27

  Hov, hov..

  Early bird er måske en ny hjemmeside, men konceptet har eksisteret i minimum de 1 ½ år jeg har brugt hjemmesiden Restaurant 2 Night (www.r2n.dk)

  Selvfølgelig er der enkelte forskelle på de to koncepter, da Early Bird giver en fast rabat på en fast menu og kun på maden, hvor Restaurant 2 Nights restauranter giver vekslende rabat, som gælder hele regningen (både mad og drikke).

  Håber ikke at min kommentar bliver opfattet som et surt opstød. Men jeg synes bare, at man er nødt til at undersøge markedet, før man kalder noget for et “nyt koncept”.

  • Reply
   Allan
   January 21, 2012 at 19:45

   Absolut – my bad! Havde ikke hørt om konceptet før, og derfor “nyt koncept” for mig…

   Sure opstød – hvor? Vi kan klare det om ikke andet… vi er jo ikke orakler, kun næsten!

   • Reply
    Jesper Hansen
    January 21, 2012 at 21:49

    Sådan skal det være 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.