TRAVEL

Ud af huset: Hotel Almyra, Cypern

Trænger du til en pause og længes efter ferie – så skal du prøve at tjekke ind på Hotel Almyra, som blot med introen bringer dig helt ned på strandbredden på Cypern. Hotellet er 5 stjernet og har hele 189 værelser med udsigt over havet. Værelserne og hotellet er lyst og lækkert, så umiddelbart tænker jeg at en uge er ALT for lidt… Nåh ja der er jo også spa på hotellet… det fede ved Cypern er jo ydermere at der sjældent bliver under 15 grader om dagen!

Out of the house: Hotel Almyra, Cyprus

Do you need a break and dying for a holiday – then try to check in at Hotel Almyra, which just by their website intro takes you right down to the beach on Cyprus. The hotel is 5 star and have 189 rooms overlooking the sea. The rooms and the hotel is light and delicious, so I immediately think that a week is too little … Oh yes, the hotel also has a spa… the extra cool thing about Cyprus is of course that it rarely gets below 15 degrees during the day!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Camilla
    September 9, 2010 at 09:51

    Jeg vil gerne skrive under på, at der ikke bliver under 15 grader særlig tit, ikke engang om natten. Jeg var på Cypern i sommerferien, dog ikke på Almyra, men så stedet og det er lækkert. Men med en temperatur helt op over 40 grader og en luftfugtighed helt op til 98, så er der altså næsten for varmt! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.