TRAVEL

Ud af huset: Industrial Vintage hos K&CO

En af de tendenser vi nok kommer til med at se mere af her i 2012 er Industrial Vintage. Der bliver produceret mange varer i dag med inspiration fra Industrial Vintage, uden at de dog rent faktisk er vintage. Hvis du er på udkig efter ”the real deal” så burde du helt klart tage et smut forbi K&CO på Vesterbrogade i København, der udelukkende forhandler med produkter af ældre dato med patina. De har især mange rigtig skønne franske varer fra 50’erne.

//

One of the trends we will get to see more of in 2012 is Industrial Vintage. There are many products at this time that are inspired by the Industrial vintage look, but are not actually vintage. If you are looking for the real deal then you should definitely take a trip to K&CO on Vesterbrogade in Copenhagen, dedicated retailers with products of an earlier date with patina. They have especially many wonderful French goods from the 50s.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Casper
  January 18, 2012 at 12:39

  Fede produkter, men må indrømme at jeg godt nok aldrig har set noget sat til så voldsom en overpris… Billigere at flyve til sydfrankrig, bo et par dage på hotel, besøge et marked og få tingene sendt hjem.

  • Reply
   Hulda
   January 18, 2012 at 13:55

   Ja man skal op med den store pengepung her, men ved ikke om det fås billigere på den måde du siger. Der er jo blevet voldsom efterspørgsel efter vintage industrielle vare fra Frankrig. Kender nogle andre der tager på de markeder og der er rift om tingene og de forstår at prissætte dem! Men hvis du har et hint om et godt marked høre vi gerne 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.