LIFE

Ud af huset: Jul i Tivoli

En fast tilbagevendende tradition for københavnere og andre besøgende er en tur rundt i Tivolis julemarked.

Jeg elsker bare at gå rundt og nyde lysene og kigge i boderne, mens datteren elsker at køre i rutschebane – også i 5 graders frost. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvad hun siger, når hun hører om årets store nyhed i Tivoli: En gigantisk kælkebakke, 45 meter lang, 3 meter bred og med et fald på 20 grader.

Haven åbner i overmorgen, fredag d. 12. november kl. 11, og der er juletræstænding med julemand og det hele kl. 16.30.

                                                                      {source: Tivoli}

Out of the House: Christmas in Tivoli

A recurring tradition for many citizens of Copenhagen and visitors is a visit at the Christmas market in Tivoli.

I love to just wander around enjoying the lights and looking at the stands while the daughter loves to ride the roller coaster – even at 5 degrees below zero. I hardly dare think of what she´s going to say when she hears about this year’s big news in Tivoli: A gigantic toboggan hill, 45 meters long, 3 meters wide and with a drop of 20 degrees.

Tivoli will open the day after tomorrow, Friday the 12th of November at 11.00 and Santa Claus will be lightening the Christmas tree at 16.30.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  kbo
  November 10, 2010 at 07:31

  Wau.. Det er SÅ mange år siden, jeg har været i Tivoli ved juletid. Måske er det også kun sket een enkelt gang? Selvom jeg ikke er barn længere, vækker det stadig lys i mit hjerte 🙂

 • Reply
  Guapizimo
  November 10, 2010 at 07:42

  Jeg glæder mig MEGET til at skulle derind, det er en del år siden jeg var der sidst, da jeg har boet i udlandet. Så jeg er sikker på at det nu er blevet endnu smukkere at gå rundt derinde!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.