DESIGN

Ud af huset: Julemarkeder

En ting,  jeg synes, er rigtig hyggelig i den kommende tid (når man ellers begiver sig ud i kulden), er at tage på julemarkeder. Jeg har allerede skrevet om jul i Tivoli, men i dag har jeg fundet en række andre julemarkeder frem, der er et besøg værd.

                                                              {Source: Danmarks Designskole}

Som altid: Læg endelig en kommentar med dit tip til et godt julemarked, også gerne dem uden for København!

 This is a post on Christmas markets in Denmark (and the southern part of Sweden). If you are going to visit during December, let me know if you need a translation. Please feel free to leave a comment about Christmas markets outside Denmark!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anne Lotte
  November 17, 2010 at 21:06

  Der er julemarked i Odense denne weekend. Arrangeret af Lis Karlsson og Pernille Albers. To kreative super damer fra byen.

  http://karlssonskludeskab.blogspot.com/p/marked.html
  Her er hvad de selv skriver om det:
  Vi er dit kreative alternativ til den traditionelle julehandel. Her er ingen kogler på ski, nisser i tubestrik, mærkelige importvarer fra Østen, slik i mistænkeligt hidsige farver eller andet kræmmergøgl!
  Til gengæld finder du unikavarer med en høj lækkerhedsfaktor, der er fremstillet med omhu og kærlighed. Små designere og kunsthåndværkere har kælet for alle detaljer i deres produkter og glæder sig til at se dig i det gamle rå pakhus som vi har pyntet op på anderledes vis. Lige til at blive inspireret af!
  Skal der ligge gaver med sjæl under juletræet (der i øvrigt også kan købes her) i år, så ses vi til et marked Fyn ikke tidligere har budt på!

  Tjek evt. link.
  Jeg tror det bliver fedt.

 • Reply
  Camilla
  November 17, 2010 at 21:43

  Der er julebazar på Designskolen Kolding d. 4-5. december 😀 Ågade 10, 6000 Kolding. Det koster 20 kr. at komme ind.

 • Reply
  Pernille
  November 18, 2010 at 07:19

  Men T: hvad med os i Jylland?!?

 • Reply
  T
  November 18, 2010 at 08:16

  Hej Pernille

  Jag kan sagtens forstå, at du spørger. Og jeg kunne selvfølgelig også bare have googlet nogle jydske julemarkeder, men jeg kender dem ikke, og synes derfor at det ville være federe, hvis nogle af vores læsere ville lægge nogle anbefalinger (så bliv endelig ved med det).

  Du kan også prøve at kigge på fx markedskalenderen,hvor et hav af markeder er listet op: http://www.markedskalenderen.dk/marked/julemarked.asp

  Mange hilsner fra Tine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.