TRAVEL

Ud af Huset: Kunst i Jægersborggade

I Jægersborggade ligger butikken CMYK kld. Hver gang jeg er i København, besøger jeg de fine små lokaler, hvor man finder et stort og spændende udvalg af billeder, der er lavet af danske kunstnere og illustratorer.

Man kan vælge at købe originaler eller få værker printet og rammet ind på stedet.

Jeg er især vild med Marie Zeuthen Andersen og Louise Thrane Jensens billeder, der har henholdsvis dyr og mennesker som motiv i udvalget hos CMYK kld.

For de af os, der ikke bor i nærheden af København, har CMYK kld heldigvis også en webshop, www.butikcmyk.dk, hvor man kan se og købe værkerne.

Out of the House: Art in Jægersborggade

In Jægersborggade is the shop CMYK kld located. Every time I’m in Copenhagen, I visit the nice little facilities, where you find at large and interesting selection of illustrations made by Danish artists and illustrators.

You can by original creations or get a print of it and get it framed on site.

I especially like Marie Zeuthen Andersen and Louise Thrane Jensen’s works, who has respectively animals and people as motive in the selection at CMYK kld.

For those of us who does not live near Copenhagen, CMYK kld has a web-shop, www.butikcmyk.dk, where you can see and buy the illustrations.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helle Belle
  August 25, 2012 at 15:29

  Det er nemlig en rigtig fin lille butik, har et par værker derfra 🙂

 • Reply
  Sara Emilie
  August 26, 2012 at 09:37

  Og det bedste er, at der er noget for enhver smag, så det gør ingenting at man hiver nogen med derned, for de kan blive og kigge i lige så lang tid som man selv kan 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.