LIFE

Ud af Huset: London Gallerier

Ærligt, London bød mest på sko shopping, restaurant besøg og en masse sjusser! Men fredag besøgte jeg dog alligevel to gallerier, National Portrait Gallery, hvor jeg så på BP Portrait Award, som viser det allerbedste blandt nutidige malere, og desuden et kig på The Queen Art & Image, en hyldest til Dronning Elizabeth II. Endelig var jeg forbi en af min yndlings kunstnere, Dave White, som netop har åbnet sin seneste udstilling; Natural Selection, jeg drømmer om elefanter over min seng!

Foto: Bungalow5

 

Out of the House: London Galleries

Honestly, London was mostly shoe shopping, restaurant visits and a lot of cocktails! But Friday, I visited two galleries, the National Portrait Gallery, where I saw the BP Portrait Award, which shows the best among contemporary painters, and also a look at The Queen Art & Image, a tribute to Queen Elizabeth II. Finally, I passed one of my favourite artists, Dave White, who has just opened his latest exhibition Natural Selection, I now dream of elephants over my bed!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.