TRAVEL

Ud af Huset: Louisiana Butik

Sidste uge besøgte jeg Louisiana for at opleve New Nordic udstillingen, som levede fuldt op til mine forventninger. Det var bestemt en af de bedste udstillinger jeg har set på Louisiana!

Når man er på Louisiana kan jeg ikke lade være med at sætte en time af til at kigge i deres butik, hvor jeg altid finder en del ting jeg godt kunne finde plads til i hjemmet. Her er mine favoritter fra dette besøg:

1. Børste til potter og pander samt stor grøntsagsbørste begge fra HAY til 29 kr. hver. 2. Håndlavet skærebræt i birketræ til 169 kr. for de små og 225 kr. for et stort. 3. Dekorative keramikspøgelser fra Arhøj og Gaarmann til 99 kr. stykket. 4. Runde puder i Alpakauld fra Luckyboysunday til 449 kr.

 

Last week I visited Louisiana to experience the exhibition New Nordic, which indeed fulfilled my expectation. It was undoubtedly one of the best exhibitions I have been to at Louisiana!

When visiting Louisiana, I can’t help but spare some time to browse their shop, and I always find some items that I would love to bring home. Listed above are my favourites from this visit.

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.