TRAVEL

Ud af huset: Royal Copenhagen Factory Outlet

Er du shoppelysten, men samtidig gerne vil slippe for at betale fuld pris? Og er du træt af hele tiden at skulle være på udkig efter det gode tilbud? Så kunne et Factory Outlet måske være noget for dig.

Et Factory Outlet har den fordel, at den ikke kun har åbent i en bestemt weekend eller ikke kun har tilbud på et bestemt tidspunkt. Det er bare en helt almindelig butik, hvor en producent kan sælge ud af typisk varer i 2. sortering eller udgåede varer.

                                                                      {Source: Royal Copenhagen}

Jeg synes selv, at Royal Copenhagens Factory Outlet på Frederiksberg er et besøg værd med et stort udvalg og rimelige priser. Men giv dig god tid, når du besøger butikken. Når vi taler om 2. sortering, kan du ikke bare regne med et kunne hive en ting ned fra hylden, som du vil blive glad og tilfreds med. Tingene skal nærstuderes, så du kan vurdere, om den 2. sorteringsfejl, varen har, står mål med prisen. Det kan være, at den har en lysere farve, en lille plet eller en boble i glasuren.

Det kan også være en god idé lige at spørge til, hvad det er, du køber, hvis du ikke kender det i forvejen. Der er ikke meget sjov ved at købe to tallerkner fra et udgået stel, medmindre du synes, at det er sjovt at lede efter det på loppemarkeder bag efter.

Vi har lige fået en mail fra Royal Copenhagen om, at der er fyldt op i outletten, så god shoppelyst hvis du skulle blive fristet til at tage af sted!

Adressen er Søndre Fasanvej 9, og de har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-14.

                                                                            {Source: AOK}

Out of the house: Royal Copenhagen Factory Outlet

Royal Copenhagen has a factory outlet at Frederiksberg in Copenhagen witch in my opinion definitely is worth a visit if you’re in the neighbourhood. Right now there are new items in the store. The address is Søndre Fasanvej 9, and the opening hours are 10-18 Mon-Fri + 10-14 at Saturdays.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.