DESIGN

Ugens ting: Otto Fan

Hver dag når jeg kommer hjem er jeg ved at omkomme af hede, og det er ikke bedre når solen skinner, men det har nok mest noget at gøre med, at jeg cykler ret hurtigt. Jeg absolut hader at trille af sted. Jeg kan simpelthen ikke! Jeg vil hjem!

Jeg åbner altid alle vinduerne som det første, men kunne godt lige bruge en blæser lige i ægget. I kan derfor nok forstå min begejstring da jeg så Dansk Manufaktum har hentet denne skønhed fra Stadler Form hjem – vi ses Otto, nu med vind i hår indendørs.

 

Item of the Week: Otto Fan

Every day when I get home I am about to perish of heat, and it is not better when the sun shines, but it’s probably mostly because I go pretty fast on the bike home from work. I absolutely hate to roll slowly. I just cannot do it! I want to go home!
The first thing I do every day is to open all the windows, but I could really use a blow of fresh air straight in the face. So you can probably understand my excitement when I saw that Dansk Manufactum just received this beauty from Stadler Form – I’ll see Otto, now with indoor wind in hair.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply