DESIGN

Ugens ting: Twinkle Hatter fra Finnsdottir

Jeg vil bestemt ikke udelukke, at I allerede har set dette stykke fantastiske keramik fra Finnsdottir. Allerede den første gang jeg så præcis denne Twinkle Hatter på et billede, var jeg solgt. Begejstringen blev ikke mindre, da jeg stod med den i hånden i foråret, men jeg har af en eller anden grund bare ikke kunnet opdrive versionen i sort – før nu! Den er helt bestemt ugens ting for mig.

Twinkle Hatter fås bl.a. hos Kaiku og koster 695,-.

 

Item of the Week: Twinkle Hatter from Finnsdottir

I know that you have probably seen this amazing piece of ceramics from Finnsdottir once or twice before. The very first time I saw exactly this Twinkle Hatter on a picture, I loved it. The excitement was no less, as I had it in my hand for the first time back in the spring, but for some reason I haven’t been able to locate my favorite version, the one in black – until now! It is definitely the item of the week in my opinion.

Twinkle Hatter is available at Kaiku at DKK 695.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.