TRAVEL

Urban Villa London

Bungalow5_Urban Villa London_002

Torsdag sætter jeg kurs mod London til den 5. Design Bloggers United Tour. Vi har et tæt, men virkelig spændende program. Det er ved at være længe siden jeg har været i London, så glæder mig umådelig meget. Hvor meget jeg får blogget mens jeg er af sted er nok lidt begrænset, men jeg lover en masse billeder på Instagram.

Når vi nu taler om London, tænkte jeg, at jeg ville vise jer det fine Urban Villa London. Et nyt boutique hotel i Brentford, designet af Grzywinski+Pons. Og igen gør det jo mit danske designhjerte glad med så mange danske designs repræsenteret.

 

Thursday I will fly to London for the fifth Design Bloggers United Tour. We have a pretty packed, but very exciting program ahead of us. I am longing for London, it has been a while since the last time, so I am of course very much looking forward to wander the streets with my fellow bloggers and friends. However, I am worried that I wont be able to blog much, but I promise lots of pictures on Instagram.

Speaking of London. I wanted to share this very nice Urban Villa London, a new boutique hotel in Brentford, designed by Grzywinski+Pons. And once again it warms my Danish design heart to see so many Danish design brands represented.

Bungalow5_Urban Villa London_003

Bungalow5_Urban Villa London_005

Bungalow5_Urban Villa London_001

Bungalow5_Urban Villa London_006

Bungalow5_Urban Villa London_007

Bungalow5_Urban Villa London_008

Bungalow5_Urban Villa London_004

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.