LIFE

Konkurrence: VIND LG Cinema 42” 3D TV

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET…

 

Efter mange nøje overvejelser og mange virkelig gode argumenter for og imod hvorfor netop en af jer skulle vinde det super fede 3D TV fra LG, ja så har vi altså valgt en vinder.

 

Argumenterne er mange for hvorfor netop du skal vinde! Mange af jer har bare et tv fra krigstiden, andre har trumfet igennem at I partou skulle have et mindre tv i stuen fordi et stort er grimt, nogen er gravide (stort tillykke til jer!), andre vil gerne glæde vennerne med 3D briller – og gid vi kunne give et TV til jer alle! Vi kom udvalgte dog tre som vores favoritter og trak simpelthen lod, da vi ikke kunne vælge, så vinderen er… trommehvirvel… Dennis A, du kan godt begynde at arbejde på den overlegne stemme – du har vundet! STORT TILLYKKE – der er en mail på vej!

 

Dennis A skriver:

1. Helt klart nummer 6 OG 7. Så kan min kæreste også følge med i filmen, mens hun står i køkkenet. Og samtidig lægger hovedet på skrå i beundring/væmmelse, når jeg nu igen – i ren trance over det skarpe billede – har spildt blødende chokoladekage ned af skjorten.

2. 42 tommer er i grunden alt for stort til vores lille hjem! Men om jeg så skal plastre hele endevæggen i stuen til med fjernsynet og tage de deraf følgende diskussioner om smag og indretning, så er det det hele værd. I ren blæreeffekt blandt andet. Kan I se det for jer:

Vennerne: “Nå, du har nok fået nyt TV” Mig: “Tja, det er såmænd blot LGs nye Cinema 3D 42″ TV – man man vil jo nødigt gå ned på udstyret” – selvfølgelig sagt med tilpas overlegenhed i stemmen.

Og med lidt inspiration her fra bloggen til indretningen af stuen, så kommer det sikkert til at gå som en leg.

 

Vi håber du kan spare lidt på tøjvasken og ikke mindst give gutterne kamp til stregen med det helt rigtige udstyr!

 

Til alle andre – så kan I stadig nå at vinde et 42” 3D Cinema TV fra LG – I skal blot like LG Facebook gruppen, hvor de inden længe trækker lod blandt gruppens medlemmer om endnu et mega TV.

 

Tak til alle der deltog og de mange fornemme kommentarer!

 

———————————————————

 

Nu kommer LG Cinema 3D-teknologien til Danmark – og Bungalow5 har fået lov til at udlodde et til en heldig vinder. Vi er ret spændte, eftersom det må siges at være den største konkurrence, vi har præsenteret i bloggens levetid – så vi håber, I vil deltage!

LG Electronics er de første TV-modeller med den nye Cinema 3D-teknologi. Modellen vi stiller på højkant er LG Cinema 42” 3D TV, LW550W, værdi 10.999 DKK.

 

Med Cinema 3D er 3D-teknologien fuldt integreret i TV’et, således at man kun behøver lette, polariserede briller af den type, som også anvendes af biografer.

 

Så venner – læs grundigt spørgsmålene nedenfor og svar på dem i kommentarfeltet.

 

 1. LG har 7 gode grunde til hvorfor du bør vælge LG Cinema 3D TV som dit næste tv. Hvilken synes du er den bedste og hvorfor?
 2. Hvorfor skal netop DU vinde det nye LG Cinema 3D TV?

 

 

*Konkurrencen løber t o m den 05.07. kl.22:00. Vinderen annonceres i dette indlæg! Vinderen vælges af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes. Vinderen skal være bosiddende eller have adresse i Danmark // The competition is only for Danes and runs until 05.07. at 22:00. The winner will be announced in this post! The winner is chosen by Bungalow5 and the price cannot be exchanged. The winner must be resident or have an address in Denmark.You Might Also Like

136 Comments

 • Reply
  sara
  June 21, 2011 at 11:00

  1. “Se hvordan du vil”
  Det er vel ikke fair man ikke kan nye sin yndlingsfilm mens man ligger i sofaen med en bunke popcorn, og sin kæreste! Det må da være fantastisk at få denne 3D oplevelse i stuen, uden det skal være på bekostning af komforten!

  2. Som den filmentusiast jeg er, må det være et af mine højste ønsker at få et TV der kan vise film i 3D – og med en størelse på 42″ kan man virkelig nyde udsigten!

  krydser fingre – og tak for en god blog, som jeg følger ivrigt hver dag!

  Venlig hilsen Sara

 • Reply
  Mads
  June 21, 2011 at 11:15

  Fordi jeg pt. har en bautasten af et 28″ Finlux fra før Danmark blev Europamester i fodbold stående som en øjebæ midt i stuen. Fordi fjernbetjeningen er kaput og jeg som konsekvens heraf ikke kan komme hen på video-kannalen. Fordi jeg er studerende med begrænset økonomisk råderum og derfor er nødt til at vinde i en konkurrence for at komme i nærheden af en 3D-fladskærm.

  • Reply
   Mads
   June 25, 2011 at 18:57

   Havde lige overset spørgsmål 1…Woops! Here goes; Argument nr. 2 (lettere og behageligere briller). Ikke nok med, at man har avatarer springende rundt på stuegulvet, man ligner også noget fra modebladene imens.

 • Reply
  Maria
  June 21, 2011 at 12:47

  Spørgsmål 1: “Bredere betragtningsvinkel” – det er da GENIALT 😀 det kan ofte bliver et problem, når man er mange, at ikke alle kan se fjernsynet.

  Spørgsmål 2: JEG skal da vinde fordi jeg eeeeeelsker film og serier. Jeg er typen der altid er i biografen for at se de nye Hollywood film – helst i 3D, of course 😉 Min kæreste elsker, ligesom mig, at se film, og er efterhånden træt af, at vi når vi er hos mig, kun kan se film på mit lille gamle fjernsyn. Det bliver dog ikke til et nyt lige i fremtiden, da jeg er studerende. Jeg ville ELSKE at vinde dette seje nye 3D fladskærms-TV, og se frem til mange filmoplevelser og hyggeaftener!

 • Reply
  Ditte
  June 21, 2011 at 13:54

  1. “Se hvordan du vil” – måske kombineret med “bedre betragtningsvinkel” og “ingen dyre briller”. Fordi at man jo netop gerne vil invitere ALLE ens venner og familie over til at se 3D, derfor fungerer det jo ikke med den gamle teknologi, hvor brillerne er skidedyre og man i øvrigt skal sidde lige midt for TV’et med hovedet helt lige – jeg mener hvem ser film sådan?? Ikke mig. 🙂 Med LG’s 3D TV kan man jo virkelig holde et fedt film marathon med ens yndlings harry potter eller matrix film!
  2. LG’s TV er iøvrigt virkelig pænt. En del pænere end det kasse-TV, der pt pryder min lejlighed. Jeg bor i en super kompakt, minimalistisk indrettet lejlighed i København, og det første folk siger når de kommer ind i den er; “Gud, et grimt TV du har..” Et problem der er lidt svært at få udbedret når man er studerende, og derfor ikke svømmer i penge. Jeg følger med i jeres blog og flere andres for at få ideer til indretningen, som jo godt kan gøres billigt og stilfuldt samtidigt (til en hvis grænse) – men lige præcis med HiFi og TV der er det altså ikke nok med kreative DIY-løsninger: der må penge over disken. Derfor håber jeg inderligt at jeg kan blive den lykkelige, heldige ejer af dette smukke LG TV.

 • Reply
  Jesper
  June 21, 2011 at 13:58

  Spørgsmål 1: Det må være en kombination mellem 2 og 3. Prisen på ekstra konventionelle “aktive” briller kan nok være en afskrækkelse for mange folk, da det let kan blive til en større udskrivning hvis hele familien eller venneflokken skal udstyres. Da film skal ses i fællesskab og ikke alene ser jeg det som den største fordel.
  2: Efter jeg er flyttet i egen lejlighed ejer jeg ikke engang et fjernsyn, så jeg nøjes pt med en 22″ computerskærm, og den er ikke ligefrem ideal at se store Hollywood film på.

  mvh Jesper fra Århus.

 • Reply
  Hersom
  June 21, 2011 at 14:16

  Mit favoritargument er helt klart nr. 7! Halleluja, nu kan jeg rigtig putte mig på sofaen som det passer mig når jeg ser tv.

  Jeg skal vinde det nye det nye LG Cinema 3D TV fordi min datter og jeg trænger til at få forsødet vores hverdag en lille smule, efter barnets bedstemor kom på hospitalet.

 • Reply
  Diana
  June 21, 2011 at 14:38

  1: “Ingen dyre briller” – så begynder det at blive rigtig sjovt at se 3D TV, så det ikke bliver en solo oplevelse, men at vi alle i familien kan sidde og se film sammen. Forestiller mig det ville være så sjovt at se hele familien med briller på, mens man ser film og drikker kaffe.
  2: Jeg ville så gerne vinde TV’et fordi jeg i sin tid fik trumfet igennem at vi skulle have et 32″ fladskærms TV, selvom min mand var tilhænger af +40″. Ville så gerne kunne sætte dette TV op, så han er klar til at se Star Wars på blu-ray når den kommer og får en endnu mere fantastisk oplevelse end hvad vores TV kan præsterer. OG så gør det jo heller ikke noget man tænker på hvordan det ville tage sig ud i sin stue, og jeg er sikker på dette ville klæde vores stue rigtig godt!

 • Reply
  Caroline
  June 21, 2011 at 15:44

  Spg. 1: Jeg synes helt klart, at det er svimmelheden, der er den største force. I hvert fald, hvis man skal bruge mange timer foran det. Og det skal man jo 😉
  Spg 2: Fordi min kærste vil have tv i soveværelset, og hvorfor så ikke gøre det med stil? Han vil blive noget så glad, er jeg helt overbevist om 😀
  Mvh Caroline

 • Reply
  Louise
  June 21, 2011 at 15:48

  1: Grund nr. 7 må være den bedste. Man sidder sjældent helt ret op og ned, hvis man vil slappe af med en god film. Jeg gør i hvert fald ikke. Måske i kombination med ‘ingen dyre briller’, så man har mulighed for at invitere vennerne over uden at de skal betale entré.
  2: Jeg vil gerne vinde tv’et til min dejlige veninde, som ejer verdens mindste plastskrummel af en tossekasse, der end ikke har et scart-stik, så hun kan se film hjemme i egen stue. Jeg synes hun fortjener et lækkert billede.

 • Reply
  Julie
  June 21, 2011 at 17:27

  Fed Konkurrence – og sikke da en fantastisk præmie!

  Jeg ville vælge lige netop dette TV – da det har lettere og mere behagelige 3D-briller
  Og da jeg har en kæreste der er tvunget til at bruge briller, når han ser tv. Er det helt sikkert vigtigt, at brillerne kan sidde ordenligt oven på hans egne 🙂 Han ville være ovenud lykkelig 🙂

  Begrundelse nr. 2: Vores lille lejlighed, har lige nøjagtig plads til et 42″ på den eneste væg et tv kan hænge på! 🙂 Det ville passe perfekt! 🙂

  /Julie

 • Reply
  Line
  June 21, 2011 at 17:55

  1: “Se hvordan du vil”
  Fordi jeg ingen sofa ejer, men kun en seng. Det vil være skønt at kunne ligge ned og se en film, uden at billedet bliver forstyrret. Jeg synes også at det er ret væsenligt, at man faktisk kan sidde ligesom man vil. Det er jo ikke alle der synes at sidde ret op (på en seng uden ryglæn vel og mærke) er skide behageligt.

  2: Jeg er ejeren af en sølvgrå kasse af mærket Lumatron (Jeg tror endda at mærket er udgået?!), som jeg købte for mine konfirmationspenge for mange, mange år siden. Den har været min tro følgesvend gennem tiderne og har været grunden til mange grin, tårer og nedbidte negle. Men nu tror jeg, at det er på tide, at vinke farvel til en kær ven og sig hej til en ny.
  Jeg vil aldrig selv kunne have råd til sådan et fancy fjernsyn, så derfor håber jeg, at LG Cinema 42” 3D TV kommer til at pryde min væg.

  Kh, Line

  P.s Jeg synes jeres blog er så inspirerende, så keep up the good work!

 • Reply
  Mia
  June 21, 2011 at 21:18

  1. “Færre krav til mørklægning”. Begrundelse: Læs punkt 2 🙂

  2. Jeg syntes at fjernsynet skal med mig hjem, da min kæreste forhåbentligt holder op med at brokke sig, over at han ikke kan se noget, da vores stue er meget oplyst af solen… Han forstår ikke, at et stilrent hjem ikke skal have grimme mørklægningsgardiner 🙂

 • Reply
  To Quyen
  June 21, 2011 at 23:03

  1. “Lettere og mere behagelige 3D-briller” Jeg synes ofte, at 3D-briller ender med at være ubehagelige at sidde med, når der er gået et stykke tid, da det føles for tungt. Men da de her føles som almindelige briller skulle det ikke være noget problem.
  2. Jeg vil så gerne vinde tv’et, da vi herhjemme lever med en kasse, der er 16 år gammel og vist kun 29″. Det er ved at gå i stykker. Hver gang det tændes, skal det lige opvarmes i 5 min. før alle kanaler fungere optimalt. Så det er nok på tide at skifte til et mere lækkert fjernsyn! 🙂

 • Reply
  Maria
  June 21, 2011 at 23:42

  1. Det bedste argument for mig må helt sikkert være nr. 1: “Ingen flimmer, ingen svimmelhed.” Jeg har for længst accepteret, at svimmelhed er en uundgåelig sidegevinst, som jeg er nødt til at tage med, når jeg vælger at indtage lidt for mange kolde mojitos i sommervarmen, men når jeg så dagen derpå ligger hjemme på sofaen i noget, der ligner en fosterstilling og ikke rigtig kan bevæge mig – og for en gang skyld ikke ser genudsendelser men en spændende 3D-film – ja så vil det være dejligt ikke også at skulle bebrejde fjernsynet for at gøre mig yderligere svimmel… og for ikke at give mit yderligere flimmer – er sikker på at pinlige flash backs fra aftenen i forvejen vil flimre nok så lystigt forbi helt af sig selv 🙂

  2. Jeg skal vinde LG fjernsynet, fordi vi ville passe rigtig godt sammen, og fordi de øvrige 6 gode grunde faktisk også passer rigtig godt på mig. Nr. 2: Fordi jeg er en stakkels studine, som sidder med næsen i bøgerne hele dagen. Så om aftenen er mine øjne trætte, og jeg kan derfor ikke bruge tunge briller – jeg har brug for de lette og behagelige Cinema 3D briller 🙂 Nr. 3: Fordi jeg som studerende heller ikke har særlig mange penge, og at LG brillerne derfor er billigere gør, at jeg kan købe flere par og derfor invitere venner over til film. Nr. 4: Fordi om aftenen når jeg ser film, er det mine batterier som bør lades op – ikke brillernes. Nr. 5: Fordi jeg ingen gardiner har – om aftenen har jeg en fantastisk udsigt fra 4. sal til en smuk solnedgang over København. Denne vil jeg gerne fortsat nyde – mens jeg ser fjernsyn. Nr. 6: Fordi film ikke skal ses alene, og fordi det er skønt, hvis alle man inviterer over kan se godt. Nr. 7: Fordi min sofa er en man slænger sig på – også når man ser film.

  Spændende konkurrence – og dejlig blog
  /Maria

 • Reply
  Lene
  June 22, 2011 at 03:59

  1. Både 5 ‘Færre krav til mørklægningen’, ‘Bredere betragtningsvinkel’ og ‘Se hvordan du vil’ er alle vigtige grunde til, at jeg har drømt om dette LG Cinema 42” 3D TV meget, meget længe. Vi bor i en lejlighed med vinduer, som er umulig at finde passende gardiner til (læs: en meget gammel taglejlighed), vores sofa er to sofaer, så man sidder skævt for fjernsynet, hvilket ikke fungere ved et normalt 3D tv. Ergo, jeg må eje dette fantastiske tv 🙂

  2. Jeg skal vinde dette fantastiske LG Cinema 42” 3D TV, fordi vores fjernsyn nærmest er ikke eksisterende, og jeg lige har brugt alle mine penge på være i ubetalt praktik et halvt år i Thailand. Det ville være så skønt endelig at kunne lægge sig tilbage, slappe af og nyde sit nye LG Cinema 42” 3D TV 🙂 Make a dream come true for me.

 • Reply
  Dorthe Jensen
  June 22, 2011 at 07:49

  1. Jeg synes “færre krav til mørklægning” er det bedste argument, da det er det eneste jeg ikke vidste i forvejen… og som er rimelig relevant når man har en stue fuld af sol…

  2. Jeg synes, jeg burde vinde, så jeg kan give fjernsynet til min fattige gadgetgale kæreste, som ønsker sig det rigtig rigtig rigtig meget.

  Kærligst Dorthe

 • Reply
  /J
  June 22, 2011 at 08:31

  1)
  Jeg slutter mig til koret af magelige TV-kiggere med hang til hygge herinde: Selvfølgelig er det punkt 7 “Se hvordan du vil”, der er den bedste grund til at vælge det nye TV. Hele fidusen i at se film hjemme er jo netop, at man kan ligge og slænge sig i alle mulig (og umulige) positurer. Både med og uden behageligt selskab.

  2)
  Netop JEG skal vinde det nye LG, fordi jeg lige er flyttet fra min kæreste og hverken har TV eller møbler på nuværende tidspunkt. Så kan jeg sidde (eller ligge – for jeg kan jo “se hvordan jeg vil”) med mine tudekiks og en lunken øl og nyde lidt 3D på storskærmen, mens jeg også lige skimmer resten af bloggen her for gode råd til indretning af min nye hule.

  /J (med krydsede fingre)

 • Reply
  Patrick
  June 22, 2011 at 11:09

  Jeg synes det bedste argument for at købe LG cinema “42 3D TV er en kombi af argument nr. 3& 7 – ingen dyre briller og se hvordan du vil. Det er ikke sjovt at se tv eller film alene, og ved at brillerne nu ikke er for dyre får man råd til at invitere hyggelige folk på besøg – og sammen cuddle up og se film. Den perfekte ramme for afslappende kvalitetstid.

  Det bedste argument for at jeg skal vinde er at jeg har brug for et tv – jeg har brug for afslappende kvalitetstid. Og jeg vil gerne dele med Jer andre!

  Efter det tv jeg fik i konfirmationsgave er gået i stykker sidste år, ejer jeg ikke længere et tv. Som studerende på vej ind i specialehalvår vil et tv give mig mulighed for at koble af, lade tankerne flyve og lade op til en travl hverdag, hvor jeg sjældent får råd til at komme i biografen.
  Desuden vil jeg invitere alle, der deltager i denne afstemning til at komme forbi og se deres yndlingsfilm på tv’et – og jeg garanterer popcorn og 3D briller til alle:)

 • Reply
  Poul
  June 22, 2011 at 11:16

  Se hvordan du vil: Der er intet værre end at få dikteret en særlig position, når man nu bare gerne vil hygge og ligge eller sidde som man har lyst til. Tænk bare en søndag hvor man har godt med tømemrmænd og trænger til at ligge med cola og burgers, men så tvinges til at sidde i en vinkel på 47,5 grader for at se det hele korrekt – Det er jo netop en af grundene til at man vælger biografen fra.
  Hvorfor mig: Er totalt teknik nørd og elsker film som jeg syntes ses bedst fra sofaen – Og så skal det da være med den seneste, fedeste og bedste teknologi..

 • Reply
  Camilla Johannessen
  June 22, 2011 at 12:19

  Lettere briller, selvom det er svært at vælge, da der er mange rigtig gode argumenter. Men når man let får hovedpine er det nemmere at overleve en hel film uden, ved at brillerne ikke tynger ned på hovedet.

  Jeg skal da selvfølgelig vinde, for vi er lige flyttet i hus, så pengene er små, Medionen HERRE gammel, så selvfølgelig skal jeg da vinde.

 • Reply
  Stine Bjerre
  June 22, 2011 at 13:46

  1. Jeg er en af dem som bliver svimmel af at se 3d – men er ret vild med teknologien og synes at oplevelsen ved at se en 3d film er klart større end ved en 2d film

  2. Hvorfor mig? (altid et svært spørgsmål) Ærlig talt så vil jeg nok ikke gå ud og købe et 3D fjernsyn lige nu og her hvis jeg ikke vinder det. Men derfor er lysten til at eje en – og for en gangs skyld være først med noget nyt teknologi i vennekredsen – der helt klart.

 • Reply
  lisette
  June 22, 2011 at 17:41

  1) Man skal ikke skifte batterier. Se det vidste jeg slet ikke at man skulle generelt, så det ville ikke gå for mig at have alm. 3d-briller.
  2) Jeg har ikke prøvet 3d film før, og jeg tror jeg er ved at være en af de eneste på planeten der stadig ikke har en fladskærm. Næ nej, har min gode gamle B & O, det skal vel se pænt ud? Men nu må jeg snart komme ind i det nye årtusind!

 • Reply
  Stine
  June 23, 2011 at 08:49

  1) Der er flere gode grunde, skal jeg absolut vælge en: Er det at der er FÆRRE KRAV TIL MØRKLÆGNING

  2) Jeg er TV-løs. Der er ikke noget så helbredende og afstressende for mig, som en god film eller et velproduceret TV-program. Det forhøjer min livskvalitet. Mit store skrummel forærede jeg til en fattig studerende, men jeg fik aldrig råd til at anskaffe mig en flad afløser. Men han blev da glad! Film har altid været mig og familiens store passion, at diskutere små undergrunds-upcoming instruktører og store blockbustere, der giver glæde til alle.. Jeg savner at kunne invitere nogen på en god film!

 • Reply
  Troels
  June 23, 2011 at 09:15

  1) Argument nr. 7: Man kan faktisk holde sit hovede som man har lyst til, når man ser 3D film! Lækkert at få den frihed til at bevæge sig som man vil!

  2) Min kæreste og jeg har pt. et gammelt Thompson, som excellerer ved kun at have gamle stik (SCART, composite). Det ualmindeligt irriterende ved disse gamle stik er, at vi ikke kan sætte nye apparater til dem. Fx har vores computere ikke stik, så de kan kobles til – ikke engang med adaptere!

  Derfor bliver film og tv fra nettet altid set på vores 13″ computere – hvilket føles lidt som at være 14 år igen, med det aflagte minitv hjemme på værelset hos far og mor. Nedtur, når man er omkring de 30 🙂

  Det ville være SÅ lækkert at træde ind i den moderne verden med et ordentligt tv. Og så er 3D jo den vildeste bonus!

 • Reply
  Ida
  June 23, 2011 at 09:56

  1. Jeg må vælge nr. 1 – Ingen flimmel og ingen svimmelhed. Grunden til denne må være i sammenligning med mit tv der er 14 år gammelt og lige så dybt som det er bredt. Og hvis man siger navne som USB stik, indbygget DVD (selv VHS), så ryster det helt af skræk, da den ikke ved hvilket sprog jeg taler. Og så det hender til tider at man flimrer lidt.
  2. ´Hvorfor mig?? Bumbum.. som skrevet i nr. 1 med mit tv, så kan I sikkert forestille jer hvilket mobberi mit fjernsyn bliver udstillet for, når jeg har venner på besøg. Og så er jeg ikke den som mine venner gerne vil hjem til videoaften hos (suk ak og ve :,-( ). Så det kunne jo være fantastisk, hvis jeg kunne inviterer på en ordenlig gang video hygge, med popcorn og alt hvad det indebærer (og I er selvfølgelig også velkommen).

 • Reply
  Sara Staunsager
  June 23, 2011 at 10:34

  “Færre krav til mørklægning” – Det er helt klart den bedste grund synes jeg. Det tiltaler min boligindretning, at jeg ikke skal tænke på mørklægningsgardiner, da jeg er en kvinde, der elsker lys og ikke speciel glad for rullegardiner 🙂

  Jeg skal vinde, da jeg netop er blevet bachelor i Design & Kulturøkonomi, har fået ny lejlighed og kraftigt trænger til et nyt tv, som dette, der ville kunne matche mine behov 🙂 Det er virkeligt lækkert!

  God sommer 🙂

  /Sara Staunsager

 • Reply
  Anders Weile
  June 23, 2011 at 11:11

  Den ubetinget største fordel er efter min mening at du ikke længere behøver aktive, dyre “shutter-glasses” som i gamle dage.
  At du nu kan nøjes med standard-polariserede briller gør at vennekredsen også kan se med, uden at du skal til lommerne (har vi ikke alle nogle briller til overs fra da vi så Avatar i biffen?).

  Jeg vil gerne vinde fjernsynet, da adskillige, store sportsbegivenheder forventes sendt i en 3D-udgave – og da jeg ikke har hverken råd eller mulighed for at deltage fysisk, er dette nok det tætteste jeg vil kunne komme på “the real thing” med dagens teknologi.

 • Reply
  Leila
  June 23, 2011 at 11:41

  Synes det er svært at vælge, da alle 7 punkter, er ret så seje, men det må blive “Se hvordan du vil” fordi hele ideen med 3D i stuen må være at man netop kan ligge og sidde som man vil, ellers kunne man jo bare gå i biografen.

  Jeg ville elsker at vinde et så fantastisk fjernsyn, har det mest trælse gamle pixi fjernsyn, med en tilhørende digital box, der larme højere en fjernsynet….og får en gadgetnørd som mig, gør det lidt ondt :0)!! Men med alt muligt andet kortsluttet i vores liv, har det larmende pixi fjernsyn ikke førstepriotet! Om end jeg ville elske at se min mands ansigt, hvis det en dag var skiftet ud… selvom jeg er bange for at han ikke ville komme op af sofaen hele sommerferien.

  Tak for en skøn blog.

  Leila

 • Reply
  Lotte M
  June 23, 2011 at 15:05

  1. Jeg synes “Se hvordan du vil” er den bedste grund, fordi det lyder som den ultimative afslapning at kunne lægge/sætte sig præcist, som man lyster og ikke tænke på andet end bare at nyde en god film 🙂

  2. Jeg håber, at jeg vinder dette vidunder af et TV, da vi i øjeblikket har et gammelt billedrørsfjernsyn, som i dén grad trænger til en udskiftning! At få lov til at erstatte det med et splinternyt 3D TV ville være helt fantastisk og ikke noget, vi ellers ville få mulighed for lige foreløbigt. Så jeg krydser fingre!

  Her til sidst vil jeg også gerne benytte lejligheden til at takke for en inspirerende blog, som jeg ofte klikker mig ind på uden dog at være den store “kommentator”.

 • Reply
  Mette
  June 23, 2011 at 15:53

  BREDERE BETRAGTNINGSVINKEL! Hel klart!

  Hvorfor skal jeg vinde?
  Bum, bum! Lige nu koger det over! Jeg er ren faktisk igang med endnu en overspringshandling (bloggen her er genialt til det), da jeg skal til min FINAL EXAM i morgen! Oven i det ligger jeg og roder med håndværkere (hvor forkert det end må lyde), og forsøger at få dem i sving i min nyindkøbte håndværkertilbud. Undrer mig stadig over, hvorfor jeg valgte et renoveringsprojekt?

  Give me a little joy! Et nyt TV ville være det ypperste, og jeg tror… Nej, jeg VED, at min bedre halvdel ville juble, hvis der hang et 3D Fjernsyn i stuen! Man skal vel også glæde andre!

  Stik mig en hjemmebiograf, tak!

  (og tak for god inspiraiton her på bloggen)

  /Mette

 • Reply
  Robert van der Valk
  June 23, 2011 at 21:43

  1) Klart at man ikke bliver svimmel. Sikke en nyskabelse. Hvad bliver dog det næste LG finder på?
  2) Træt af at blive drillet af venner og kollegaer med mit 26″ fjernsyn. Voksen mobning sucks.

 • Reply
  Jesper J
  June 24, 2011 at 09:38

  1.
  Jeg holder på den visuelle del af oplevelsen, derfor stemmer 6…..

  Oplevelsen at sidde foran tvét og få en god oplevelse (med eller uden briller)…. Lyden og billedet er det vigtigeste for mig….

  2.
  Da jeg ofte bruger tvét ikke til film men koncerter, skal jeg vinde det. Jeg vil gerne når jeg har gæster have en god koncert kørende i baggrunden. Så kan alle føle de er til koncert….( i min stue)….

 • Reply
  F. Madsen
  June 24, 2011 at 11:03

  1.Jeg hopper også på den med mørklægningen. For der er da ikke noget dejligere end dagslys.
  2. Jeg skal vinde fordi jeg fylder 3D (30) i dag. og fordi jeg er i skønt sommerhumør. Og med sådan en gave, vil mit humør kun stige, så jeg kan sprede masser af sommerglæde omkring mig.

 • Reply
  jeanette Mogensen
  June 24, 2011 at 14:16

  1. LG har 7 gode grunde til hvorfor du bør vælge LG Cinema 3D TV som dit næste tv. Hvilken synes du er den bedste og hvorfor?
  Det er vigtigt at kunne se tv’et fra hvilken som helst vinkel man end sidder/ligger i, da man ikke kun skal bruge det mens man er frisk og klar, men også skal fungere når man er træt og syg.
  2. Hvorfor skal netop DU vinde det nye LG Cinema 3D TV?
  Jeg synes jeg skal vinde fordi vi har et tv der er Dybere end det er bredt, ergo fylder det ufattelig meget i rummet og er upraktisk at indrette med, jeg er studerende og har derfor ikke råd til at købe et nyt tv, da pengene er begrænsede. Vores nuværende tv har dårligere farve og skarphed, end vores computer, så det er rigtig frustrerende og kedeligt at se film på det nuværende, derfor ville dette passe perfekt, da vi elsker at se film og gerne på en stor skærm.

 • Reply
  Michelle
  June 24, 2011 at 16:39

  Jeg synes altså at det er den 6. grund med bredere betragtningsvinkel der vinder her. Jeg er af den holdning at film skal ses med venner. Vi er netop flyttet tættere på Århus universitet for at kunne være mere sociale, desværre betyder det for os en højere leje samt mindre plads. Så derfor ville det være vigtigt for os at vi ville kunne fylde vores lille stue med venner. Dog ville vi ikke have råd til sådan et fjernsyn før om mange mange år. Vi er begge 2 år inde i vores uddannelse dvs at der stadig venter 3 år mere på su 🙂 Og hvor er det dog et stilrent tv!

  Helt offtopic; Vi har været nødt til at sortere en stor del af vores egendele fra og købe mindre møbler for at kunne passe ind i vores nye lejlighed og jeg har fundet jeres blog enormt inspirende.

 • Reply
  Heino Pedersen
  June 24, 2011 at 18:32

  Det bedste argument må for mit vedkommende være “Se hvordan du vil”. Det er ikke mit TV, der skal bestemme, hvordan jeg skal sidde, når jeg sætter mig til rette for at slappe af. Det er derimod TV’et, der skal fungere optimalt uanset, hvordan jeg er placeret foran det.

  Grunden til jeg bør vinde? Jeg tilbringer nok for meget tid foran TV’et i forvejen….så hvorfor ikke gå hele vejen, og samtidig gøre det med manér ;o)

 • Reply
  Lasse J
  June 24, 2011 at 21:16

  Tak for en dejlig og meget inspirerende blog – keep up the good work! Her er mine bud hvorfor jeg skal vinde:

  1. Bredere betragtningsvinkel er vigtigst for mig. Alt for tit ser man stuer, hvor TV’et nærmest er ophøjet til alter midtfor på stuevæggen. Vores TV står skråt til venstre overfor sofaen – fordi det samlede udtryk er vigtigst. Men også fordi der næsten ikke er andre muligheder i vores hyggelige gamle patriciavilla – som selvfølgelig er fyldt med åbenstående franske døre og store sprodsede vinduespartier.

  2. Jeg skal vinde, fordi mit nuværende TV snart skal pensioneres – og det har det fortjent! Gennem 15 år har mit B&O MX6000 tjent mig trofast, men nu begynder det at strejke i perioder. Det har overlevet så længe, fordi jeg ikke har kunnet finde et så smukt fjernsyn med så godt et billede. Det fine LG er stilrent, teknologisk foran og har ikke mindst den bredere betragtningsvinkel, der gør at vores TV fortsat vil kunne hænge skråt overfor sofaen i vores herlige gamle villa 🙂

 • Reply
  Frank
  June 25, 2011 at 00:24

  1. Ingen flimmer, ingen svimmelhed
  (Hvis det er tilfældet med andre 3D tv, må det vel siges at være et forholdsvist stærkt argument for LG, at man ikke bliver syg og kaster op af at se på deres tv) 🙂

  2. Jeg har en kæreste, som er forelsket i ‘Avatar’ – og jeg synes han fortjener at få den fulde oplevelse af en film, som er skabt til 3D. Desuden synes jeg det er synd for os, at vi lige præcis nåede at købe en MPEG2 fladskærm til nærmest fuld pris, inden det kort tid efter blev kendt, at alle signaler fremover bliver kodet i MPEG4, hvilket betyder, at vi snart skal have endnu en grim sort boks stående på ved siden af tv´ et.

 • Reply
  Malene
  June 25, 2011 at 00:40

  Det bedste er helt sikkert, at der ik er så meget flimmer, så man ik bliver dårlig, når man tror, at man skal hygge sig. Egentlig er det ikke mig, men min skønne mor (kateskov61@gmail.com), der virkelig fortjener et fint tv. Hun har stadig en gammel kasse, som snart ik kan mere. Til august runder hun 50, og kunne hun få en bedre gave? Hun fortjener det fordi hun altid tænker på andre før sig selv, så nu prøver jeg at gengælde…<3

 • Reply
  Konkurrence Reminder ‹ Bungalow5
  June 25, 2011 at 07:55

  […] Hvis du ikke allerede har opdaget det har vi fået fingrene i LG’s flotte, spritny 42″ hjemmebiograf 3D TV til 11.000 kr! Hvis ikke I deltager, beholder vi det selv! Vil I virkelig ikke have det? Se så at få svaret på de to meget nemme spørgsmål ved at klikke videre herfra! […]

 • Reply
  Trine Kastrup
  June 25, 2011 at 08:50

  1) “Se hvordan du vil”. At se fjernsyn, er den mest brugte og foretrukne måde at slappe af på og koble fra i en ellers stresset hverdag i mit hjem. Overstående argument er en vigtig funktion i i sådan henseende.

  2) Mine forældre var så søde at overraske mig med et nyt aflangt tvmøbel, som de havde købt og hængt op i min nye lejlighed uden jeg vidste det. En sød tanke, bortset fra at min gammeldags kæmpe sorte boks af et tv var for bredt til at kunne stå på møblet. Så nu har jeg en lang fin tv-reol/bænk hængende på væggen, og et stort klodset fjernsyn stående på en skammel ved siden af. Jeg mener bestemt, at jeg skal vinde, da overstående mega fede fjernsyn ville kunne hænge perfekt over det omtalte møbel, og det ville være fantastisk at kunne invitere vennerne over til en oplevelse ud over det normale.
  Krydser fingre(;

 • Reply
  Line - Teaklover
  June 25, 2011 at 08:51

  1. Jeg synes den bedste grund uden tvivl er nr. 5 “Færre krav til mørklægning”. Der kommer nemlig så meget lys ind af vinduerne hvor jeg bor, at det ellers ville kræve store mængder mørklægning at kunne se 3D tv – nu kan jeg formentlig nøjes med det almindelige gardin.

  2. Jeg skal vinde det nye 3D tv, fordi jeg rent faktisk kun kan bruge mit tv til at se dvd-film på, på nuværende tidspunkt, dvs. jeg kæmper også med lysforholdene. Så rent faktisk kan jeg kun se dvd på på tv om aftenen. Det er uholdbart.
  Min modtagerboks virker heller ikke ordentlig (den der gør at jeg kan modtage mine digitale kanaler ind i mellem). Pt er jeg arbejdsløs uden udsigt til den store indtjening – da jeg som min vej ud af arbejdsløsheden begynder at studere og dermed skal på SU. Derfor mener jeg at jeg skal vinde det nye 3D LG TV, da jeg ellers ikke kan se hvordan jeg skal komme til at følge med i fede film eller nyheder fremover.

 • Reply
  Sophie
  June 25, 2011 at 09:24

  1. ingen dyre brilller, er det vigtigste for mig.. selvom det dog er nogle gode grunde alle syv!. men da både min kæreste og jeg er på su, er det vigtigt at der ikke kommer alt for mange (og dyre) ekstra udgifter..
  2. grunden til at det er netop mig der skal vinde det nye LG Cinema 3D TV er at hvis jeg vinder så kan jeg (endelig) prøve at være “foran” alle mine venner ifht teknik.. jeg er den mest håbløse hvad alt sådan nogget angår.. -mine veninder driller mig sommetider med at jeg lever i stenalderen.. vil i ikke hjælpe mig med at ændre på dette? 🙂 med et nyt fjernsyn vil jeg føle mig top moderne 😉 (så kan det opveje at min mobil telefon og andet teknik ikke er helt opdateret heller)..
  btw ville det med garanti også glæde min kæreste big time at få sådan et vidunder af et fjernsyn 🙂

 • Reply
  Line R.
  June 25, 2011 at 10:27

  1. Jeg er tilhænger for argumentet “Se hvordan du vil”. At man kan slænge sig som man vil og ikke være afhængig af at holde sin positur i vater, hvis man bare har lyst til at krølle sig med dynen på langs, synes jeg er vigtigt 🙂

  2. Hvis jeg vinder det lækre LG tv, vil jeg forære min kære mor, som har en gammel kasse stående, der både larmer og har problemer med billedet, så det kan ofte være en lidt gullig fornøjelse at se film. Jeg ville elske at kunne give hende en sådan fornem upgrade, så vi sammen kan se Game of Thrones i cinema 3D!

 • Reply
  Trine
  June 25, 2011 at 10:39

  Helt klart “se hvordan du vil”, det er da fantastisk at man kan ligge ned, sidde skråt og ellers tumle rundt i sofaen som man vil, mens man stadig kan se film:) og at venner, veninder og familie kan det samme!
  Og hvorfor skal jeg så netop vinde denne fantastiske præmie?:)
  Jeg er den lykkelige ejer af et sølvgråt Prosonic tv, som jeg fik af mine forældre i Føtex, da jeg flyttede hjemmefra. Jeg holder meget af det,og det har altid betjent mig vel. MEN jeg må jo indrømme at det er stort og grimt, det fylder meget og har ikke længere nogen fjernbetjening. Og det er en stor del af grunden til at min lejlighed er yderst HI-FI-lir-fattig. (Tror ikke engang jeg kender nogle som IKKE har en fladskærm!)
  Med et sådant mega fedt tv i lejligheden ville jeg igen kunne nyde at ligge på sofaen og skifte kanal, og jeg ville kunne invitere alle over til film-aften på et “rigtigt” tv!

 • Reply
  Anne-Sofie
  June 25, 2011 at 11:09

  1. ”Større Betragtningsvinkel” – dette synes jeg er super godt! Det er ofte et problem hvis man sidder mange og ser fjernsyn, og ikke alle kan komme til at sidde lige foran det.
  2. Jeg er en kæmpe elektroniknørd, men da jeg lige er flyttet hjemmefra og er på SU har jeg ikke penge til et smart og moderne fjernsyn, og må derfor nøjes med en gammel 15” klods, som jeg fik til min konfirmation for 8 (!!!) år siden. Det ville gøre mit nørde-hjerte lykkeligt, hvis jeg kunne hænge dette vidunder op i min stue – og alle mine drengevenner ville blive dødmisundelige! 🙂 Desuden elsker jeg at se film, og det ville være den største luksus at kunne se på sådan en stor lækker skærm i 3D, i forhold til en lille 15” skærm.
  Jeg krydser SÅ meget fingre!

 • Reply
  Kimmy
  June 25, 2011 at 13:17

  1 – “Lettere og mere behagelige 3d-briller.” og “Se hvordan du vil.” (Sorry, jeg kunne desværre ikke kun vælge en.) Når jeg sidder foran tv-skærmen er det absolut vigtigt for mig, at ALT er behageligt. Lige fra at sidde behageligt på sofaen (dvs. ligge og fylde HELE sofaen – that’s me), og derfor passer det da meget godt, hvis 3d brillerne både er lette og behagelige at have på, hvilket alt sammen bidrager til en hyggelig, samt behagelig tid foran tv’et.

  2 – Jeg er jo meget glad for sammenkomster (og for det meste samles vi om tv’et), dog er der ikke blevet til så mange af dem for tiden (faktisk ingen!), da vores (mine forældres) tv tager 5 minutter at tænde og for flimret til at forsvinde! Samtidig tror jeg også, det vil være en dejlig overraskelse til dem.. og det betyder vel, at jeg ikke længere kan fylde hele sofaen, hvis jeg ender med at blive den heldige vinder?… 🙂 men det er også helt OK!

 • Reply
  Christina
  June 25, 2011 at 13:39

  Personligt er jeg vild med; Ingen flimmer, ingen svimmelhed. Jeg synes tit og ofte når man sidder i en biograf med 3D briller på og ser en film, kan der ofte forekomme svimmelhed, som vil medfører hovedpine. Man skal ikke særligt langt ind i filmen før man begynder at få det dårligt og det vil ødelægge en god oplevelse og en evt. god film! Hvilket jo er ærgerligt!
  Jeg skal vinde dette lækre fjernsyn fordi mit fjernsyn godt kunne trænges til at blive skiftet ud. Jeg bruger mange timer foran fjernsynet, da det giver god inspiration og man lærer en del af det. Jeg ser tit og ofte naturprogrammer og det kunne være fedt at prøve at føle at man (næsten) er der. For det meste ser jeg engelske programmer som gør at jeg bliver bedre på den front og som hjælper mig i skolen når karakterene kommer. Mange forældre synes ofte at TV er tidsfordriv, men jeg har lært meget af et fjernsyn! Jeg krydser i hvert fald fingre 😉

 • Reply
  Dianna Sørensen
  June 25, 2011 at 14:24

  1. Efter min mening så er det bedste fordel ved dette TV, at man opnår en bredere betragtningsvinkel. Dette er virkelig et vildt godt argument, da man derved får et produkt som mange kan nyde, samtidigt med lige høj kvalitet. En faktor jeg vægter højt.
  2. Jeg bør simpelthen vinde, da vi bor rigtig pænt, men vi ejer ikke et fladskærmstv. Vores nuværende tv er et vi har arvet, da andre blev opgraderet til fladskærmstv. Hjælp vores stue af med det KÆMPE monstrum der fylder helt vildt og lad os vinde et lækkert nyt, smart og betydelig mindre tv 🙂

 • Reply
  Charlotte Torp
  June 25, 2011 at 16:08

  “Se hvordan du vil” er klart mit valg. Jeg har det med at slænge mig i sofaen når jeg ser film og det giver dette tv jo rig mulighed for.
  Jeg skal vinde fordi jeg er en stor film entusiast. Jeg elsker at se film, men da mit eget tv ikke er særlig stort giver det ikke den samme gode oplevelse, som jeg er sikker på jeg kunne få med dette tv.

  Fed konkurrence i øvrigt 🙂

 • Reply
  IdaP
  June 25, 2011 at 17:39

  1) Færre krav til mørklægning – da det ofte kan være kompliceret at se tv i dagtimerne, både på plasma og LCD, grundet sollyset går i skærmen.

  2) Jeg skal da netop derfor vinde fjernsynet, da jeg bor i en meget (lækker) lys lejlighed, solen herlige stråler står ind af vinduerne det meste af dagen, og når det nu er så lyst sent om aftenen har vi ofte svært ved at se skærmen når den står på fredags hygge foran flimmeren.

 • Reply
  Jannie
  June 25, 2011 at 21:16

  1. Punkt 7 er lige mig. Selvom jeg sætter mig ret op og ser tv, så går der ikke længe før end at jeg ligger ned. Aner ikke hvordan det sker, men den slår aldrig fejl. Så derfor er punkt 7 lige mig:-)
  2. Jeg vil gerne vinde, for jeg får da aldrig råd til sådan et tv. Længere er den ikke !! 🙂

 • Reply
  Maria
  June 25, 2011 at 21:23

  1: Jeg synes argument nr. 7 “se hvordan du vil” er det bedste. Det er altså ikke særlig hyggeligt at se film i en perfekt 90 graders vinkel når man helst vil ligge og flette fingre med kæresten eller gemme sig under tæppet når alt det uhyggelige ligefrem springer ud af skærmen med den nye 3D teknologi. Desuden sætter det argument også færre krav til indretning, hvilket er meget fordelagtigt når man nu sætter pris på et moderne hjem som ikke er centreret omkring et tv.
  2: Jeg skal vinde dette tv fordi min stue i dag prydes af et 26″ billedrørs fjernsyn som jeg har lånt. Jeg har aldrig ejet et fjernsyn og da jeg er studerende er der lange udsigter til at jeg hopper med på tv teknologibølgen.

 • Reply
  Maj-Britt
  June 26, 2011 at 12:36

  1. “Se hvordan du vil”. Fordi tv kan ses både imens man sidder og arbejder, læser blogs og spiser, eller når man er aller mest flad for energi og ligger på ryggen, maven eller siden. Derfor er det et absolut krav at 3D (og ikke 3D, selvfølgelig) fra hvilken som helst position. Hvilken frihed!
  2. Jeg skal vinde LG Cinema 3D TV’et fordi jeg har et 14″ billedrørs tv hvor billedrøret er gået i stykker. Forestil jer at der altid er en grøn og rød plet på skærmen ligegyldigt hvad man ser. Derudover er jeg sikker på, at det tv vil være den perfekte indflytningsgave til min kæreste når han flytter ind i “hjemmet med en 14″ tv” til september.

 • Reply
  Janne Schmidt
  June 26, 2011 at 13:36

  Alle 7 grunde er jo fantastiske grunde – grund nok til at jeg straks måtte bevæge mig ned til nærmeste forhandler og prøve det.. FANTASTISK siger jeg bare – endelig en beskrivelse der holder hvad der bliver lovet..:o) Skal jeg dog vælge en må det klart være “Bredere betragtningsvinkel” – alle ser lige godt når der skal inviteres til film aften..:o)

  Hvorfor skal jeg vinde, ja hvorfor ikke? Alles grunde er jo lige gode grunde.. Jeg ville dog elske at det endelig kan blive min tur til at invitere til en fed film aften…. Jeg er omgivet af venner som alle nærmest konkurrerer om hvem der nu har den fedeste og nyeste teknologi.. Jeg bliver altid mobbet med at begge mine fjernsyn er så gamle at de nærmest skal varme op først – ja det er IKKE fladskærme – piv piv. Hver gang jeg bliver spurgt hvornår jeg anskaffer mig et “rigtigt” fjernsyn svarer jeg altid – når der kommer et fedt 3D og når jeg har råd.. Nu er det fede 3D her så, så at vinde denne konkurrence ville betyde at mit mål er nået.. For ikke at tale om vennernes ansigtsudtryk – misundelsen vil stå tydeligt malet.. Hihi..:o)

 • Reply
  Bente
  June 26, 2011 at 14:30

  1) Svært at vælge da alle de 7 grunde er fantastiske, men hvis jeg skal vælge bliver det “Bredere betragtningsvinkel” eftersom man kan se uanset hvor man befinder sig i rummet.
  2) Jeg skal vinde, da jeg er en af de få nulevende som stadig har et gammelt kæmpe billedrørs TV og det er efterhånden lidt pinligt 🙂

  Ps. God blog og lækkert med alle jeres konkurrencer.

 • Reply
  Marie l
  June 26, 2011 at 15:38

  Bredere betragtningsvinkel er et stort plus når man har en meget lille lejlighed, hvor vennerne tit kommer til filmaften. Med dette tv behøver vi ikke at sidde ukomfortabelt på række i sofaen. Nu kan vi brede os med puder og madrasser på gulvet, og ovnikøbet kan vi nu se 3d film 🙂 så er der jo også plads til nye medlemmer i filmklubben. Det tv jeg har nu er et 32 tommers billedrørs tv som jeg arvede fra min farmor og selvom det er b&o og har affektionværdi, så fylder det altså en del og det er begyndt at brokke sig efter mange timers filmfremvisning, så derfor kunne et nyt smukt tv som kan pryde min væg, virkelig være en sommerskøn gave. Tak for en super blog, og Allan, spændende boligrepotage i berlingske idag 🙂

 • Reply
  Casper
  June 26, 2011 at 15:49

  1. Ingen flimmer, ingen svimmelhed må være lidt af et plus! Jeg kan ikke tælle til alle de gange, jeg har hørt om stakler, der har brækket deres ben på vej ned af trappen i biografen efter at have nydt en dejlig 3-d film.
  2. Jeg har altid set 3-d film som værende en markant sundhedsrisiko, men nu hvor der ik længere er flimmer, så er jeg SÅ game på at få mig et lækkert 3-d tv. Eftersom jeg er en stakkels studerende, blir jeg altså nødt til at få det her tv. Plain and simple.

 • Reply
  Brian K. Hansen
  June 26, 2011 at 17:53

  “Bredere betragtningsvinkel ” er for mit vedkommende den bedste grund ud af de 7.
  Selvom de fleste med en smule sans for boligindretning kan blive enig om, at et TV ikke ligefrem er det mest dekorative i en stue, har (næsten) alle alligevel anskaffet sig et af slagsen. Vi har en stue, der indbyder til, at TV’et hænger på en bestemt væg. Problemet er blot, at man i sin tid, da huset blev bygget, ikke havde i tankerne, at der om 20 år ville eksistere vægmonterede fladskærme. Vi har alligevel valgt at ophænge vores gamle fladskærm på denne væg, selvom den er placeret rimelig skråt for, hvor TV-seerne sidder i stuen. Men vi er dog enige om, at vi ikke vil lade et TV dominere vores stue ved at placere det på en fod midt i stuen.

  Et LG Cinema 3D TV ville derfor vække stor lykke her i huset, hvor det ville give TV-seerne en større TV-oplevelse, idet betragtningsvinklen ikke længere spiller den store rolle, som den gør i dag.

  Jeg kunne højst sandsynligt finde lige så mange gode argumenter ved de 6 resterende grunde LG nævner på deres hjemmeside, men I beder jo blot om den, der er mest relevant :o)

  Tusind tak for en inspirerende og flot hjemmeside. I gør et godt stykke arbejde, der er til stor glæde for os, der trofast følger jeres opdateringer!

 • Reply
  Ida N
  June 26, 2011 at 18:37

  1. “Se hvordan du vil” må dække over mit yndlingsargument! Er meget dårlig til at sidde stille, og så når jeg ser film og vil gerne skifte stilling ofte, så det er jo genialt!
  2. Jeg kunne argumentere med at jeg er fattig studerende, men det er der vist i rigeligt mål der allerede har gjort, så i stedet for vil jeg sige at jeg skal vinde fordi jeg er sød. Og blød. Og lavet af honning. Og godt kan lide dyr. Specielt geder.
  /Ida N

 • Reply
  Liv
  June 26, 2011 at 20:45

  Den bedste grund til at vælge LG Cinema 3D er: “Se hvordan du vil”. For at 3D-effekten overhovedet skal give noget ekstra til filmoplevelsen, skal den kunne ses! – Lige meget hvordan man sidder eller ligger. Hvis tv’et kan opfylde det, bliver det jo en helt anden oplevelse at gense Avatar eller up. Eller se den nye Harry Potter – når den kommer på 3d-film!
  Grunden til at netop jeg burde vinde LG-tv’et er, at jeg de sidste fire år har levet uden tv, og ikke egentlig følt det var nødvendigt – før! min kæreste åbnede en helt fantastisk, ny filmverden for mig! Det er ok at se på en lille computerskærm… meeeeen at kunne se “No country for old men” eller “Into the Wild” – på en stor 3D-faldskærm. ush! det er jo en helt anden snak! Så kan man godt se nødvendigheden af et sådant tv.

 • Reply
  Søren
  June 26, 2011 at 22:59

  -Klart nr. 6: For så kan jeg rode rundt i sofaen som jeg plejer uden det generer.
  -Mig, fordi jeg ikke længere oooorker mit nuværende oldnordiske tv, og jeg har fortjent et nyt.

 • Reply
  Karin N
  June 27, 2011 at 14:09

  1. ‘Bredere betragtningsvinkel’ – ret god idé når man har en lille baby der kravler stuen rundt, mens man bare død gerne vil ha’ slutningen med på filmen, selvom man prøver at redde hende fra næsten væltende reol i hjørnet af stuen.
  2. Behøver jeg virkelig nævne 10 mdrs baby igen? Kommer VIRKELIG aldrig ud og slet ikke i bio, så en biografoplevelse derhjemme vil: a.) Være god for mig b.) være god for parforholdet c.) Øge min livskvalitet 🙂

 • Reply
  Johanne
  June 27, 2011 at 14:10

  Har tre drenge derhjemme som skriger på 3D, så lad dem ; ) Det er den bedste grund og så kan mor få ro i køkkenet!

 • Reply
  MarianneP
  June 27, 2011 at 14:10

  1. “Færre krav til mørklægging” lyder godt i mine ører da vi ikke har gardinger i stuen og om sommeren kan det nogle gange være svært at se fjernsyn når aftensolen kigger ind af vinduerne.

  2. Mig fordi det bare ville være verdens største overraskelse til min drenge og min kæreste og jeg ville på ingen tid får status som verdens bedste mor og kæreste;.)

 • Reply
  Signe
  June 27, 2011 at 14:14

  1. Bredere betragtningsvinkel, vi er en familie på 5 og der sidder og ligger børn og voksne overalt i stuen, når der kigges gode film og lign.
  2. Jeg egentlig var sprunget over konkurrencen fordi fjernsyn generelt har ret lav waf?! (Wife Acceptance Factor). Diskussionen omkring fjernsynets størrelse, placering, pris og lign er kendt i talrige familier, hvorfor mænd synes at stort=godt er kilde til evig undren hos mange kvinder. Og ok vores er måske lige lille nok til 5, men det indrømmer jeg ikke godvilligt. Denne her præmie ville gøre mand og børn lidt lykkeligere, dermed også mig… Og det ville formentlig give en lille pause i “livsnødvendige-artens-eksistens-afhænger-af-netop-denne-gadget-diskussionerne”…

 • Reply
  Louise S.
  June 27, 2011 at 14:18

  1: Argument 6. Så man netop kan udnytte at man ikke sidder bænket i en biograf.
  2: Jeg skal vinde tv’et for at glæde min søde mand, uden selv at skulle gå på kompromis med æstetikken når sådan et “husalter” flytter ind. Og på en su er det ikke lige sådanne gaver det normalt bliver til. Og så vi kan udnytte at vi endelig er flyttet fra en 1 værelses lejlighed og nu har mulighed for at invitere gæster over til filmaften – noget der bare ville blive SÅ meget federe med sådan et fantastisk tv!

 • Reply
  Ditte
  June 27, 2011 at 14:30

  1: “Se hvordan du vil”. Jeg synes det er vigtigt at jeg ikke skal flytte mig for at få den optimale effekt ud af tv’et, men at jeg i stedet kan plante mig hvor jeg vil. Det har også stor betydning for de gæster man måtte få; at man ikke skal tage opstilling, men bare kan sidde hvor man vil og hvor der er plads.

  2: Jeg skal vinde dette lækre tv, da jeg lige nu er noget nær tv-løs. Min kæreste og jeg står overfor at skulle flytte fra hinanden. Da vi flyttede sammen købte min kæreste et lækkert tv, som han selvfølgelig tager med sig. Det efterlader mig med et 14″ billedrørstv som jeg fik dengang jeg blev konfirmeret.

 • Reply
  Malsen
  June 27, 2011 at 14:34

  Hvor er det en lækker konkurrence 🙂

  Dette bliver lidt en blanding af begge spørgsmål, som skal besvares.
  Jeg synes at alle de 7 grunde er gode, men selve slutargumentet, som stater at det er “Følelsen der skal opleves” er i virkeligheden det allermest sigende i mine øjne for det er lige sådan jeg har det med en god filmfortælling. De enkelte elementer spiller ikke alene, men sammen. TV, for mig, er primært film som sagt og nyheder – film bruger jeg dagligt, som en måde at slippe lidt væk fra en rigtig travl hverdag og jeg elsker gode fantasy/eventyr film. Nu sidder jeg så og forestiller mig, hvor vildt det lige ville være at se fx Twilight sagaen, Ringenes Herre eller Harry Potter i 3D. Ved godt de ikke er skruet sammen til det endnu, men det må være fremtiden …ligesom Avatar. Da jeg så den i biografen med briller på, gik jeg faktisk derfra med en oplevelse af at have været halvdårlig og irritabel det meste af filmen. Jeg blev nemlig svimmel og syntes de var rigtig uhandy de der briller! Så nærmere udmøntet på argumenter, kan jeg altså fremhæve både argument nr. 1 “Ingen flimmer, ingen svimmelhed” og nr. 2 “Lettere og mere behagelige 3D-briller”.
  Jeg håber derfor at jeg vinder – så jeg kan blive eventyrklar på den helt rigtige måde med en filmfølelse der griber mig helt ind i sjælen! Nå ja….og en bi-ting, så ville det helt klart klæde min stue, for hold op, hvor er det også pænt i designet – noget, jeg absolut ikke synes man tit kan sige om TV-apparater. 🙂

  Kh

 • Reply
  Pernille Soendergaard
  June 27, 2011 at 14:47

  1. Færre krav til mørklægging – fordi jeg baade elsker dagslys og at se en god film 2. Fordi min kaereste snart har foedselsdag, og jeg har selvfoelgelig lyst til at give ham gaven over alle gaver – og hvis jeg vandt dette, kunne dette blive muligt, selvom jeg er paa su og ellers ikke har raad til at give ham saerlig meget andet end noget hjemmelavet. Kh.

 • Reply
  Caroline E.
  June 27, 2011 at 15:39

  Spørgsmål 1. Bredere betragtningsvinkel helt klart! Jeg har tit gæster ovre til mad/filmklub – og hvor skønt ville det ikke være hvis alle kunne se lige godt på denne skærm. At prisen på brillerne så er overkommelige gør det meget federe – så er der råd til at alle kan få et par 🙂

  Spørgsmål 2. Jeg bør vinde fordi jeg elsker at se film – og at kunne se dem i 3D gør bare oplevelsen endnu federe. At jeg ville kunne dele denne oplevelse med mine venner og min kæreste til filmaftener ville gøre mig SÅ glad! Når man er studerende er der ikke råd til sådan noget luksus, så at vinde ville være fantastisk.

 • Reply
  sandra lund
  June 27, 2011 at 15:42

  1) Den bedste grund syntes jeg er den hvide vinkel, det er fedt at kunne sidde flere og se tv, og selvfølgelig at man kan ligge sig ned sammen med sin kæreste og se tv, når man kun er to 🙂

  2) Jeg ville blive ovenud lykkelig for dette tv, jeg er gadget-fan og dette er jo en super gadget som ville overstråle mange gadget nu og i fremtiden.

  sommerhilsner fra Sandra

 • Reply
  Michael Dyrhauge
  June 27, 2011 at 20:34

  1) Ingen flimmer. Ingen svimmelhed. At kunne se 3D med samme teknologi som i biografen er for mig det mest sikre teknologivalg. Jeg er tryg ved at købe et TV som anvender gennemprøvede – og frem for alt simple – principper. Det sikrer mig en god oplevelse. Både nu og i fremtiden.
  2) Min kæreste er gravid med vores første barn, som kommer i den varme sensommer. Hun er allerede begyndt at hamstre film og serier til sin barsel, og jeg kan ikke forestille mig nogen bedre gave end et flot, nyt fjernsyn som hun kan bruge til velfortjent adspredelse mellem amning og bleskift. Uden flimmer og svimmelhed. Life’s Good.

 • Reply
  Niels bertelsen
  June 27, 2011 at 21:17

  der kunne nævnes 117 gode grunde til hvorfor LG’s fantasktiske 3d fladskærm skal sidde på min væg, udover at det er en sand design perle, må det være en drøm at opleve rigtigt 3d i egen stue.

 • Reply
  Lotte Hjortflod
  June 27, 2011 at 23:06

  Jeg kan bedst lide årsagen med at jeg kan se tv som jeg vil. Jeg kan aldrig sidde stille i lang tid ad gangen og vil derfor elske at kunne skifte stilling uden at behøve at tænke over at jeg så ikke kan se tv.. Samtidig kan jeg ikke se 3d i biografen uden at blive dårlig så at dette tv kan give mig 3d kvalitet uden kvalme ville være utroligt lækkert..

  Jeg bør vinde tv’et fordi mit gamle tv ikke virker efter januar, samtidig med at det allerede nu stille er ved at dø. Samtidig ELSKER jeg film! Jeg har over 600 dvd’er på reolen (bemærk lovlige :o) ) og de fortjener at kunne blive set på et ordentligt tv der er dem værdigt! Samtidig er jeg studerende og har ikke råd til et nyt tv så at vinde jeres konkurrence ville være fantastisk!

 • Reply
  Jacob
  June 27, 2011 at 23:56

  1) Jeg synes ikke nogen af dem fænger særlig meget. De fortæller lidt om de fordele, man får af at se 3D på netop LG’s skærm, men der er ikke rigtig noget om det udbytte, man får ud af det. Det kunne evt. være “ingen dyre briller og se hvordan du vil” = alle kan se fjernsynet = samvær og store filmoplevelser med familie og venner mm = “LG – samler familien og vennerne” Eller sådan noget i den stil 🙂
  2) Jeg skal vinde fjernsynet fordi jeg lige er flyttet sammen med min kæreste i et lille rækkehus i Aarhus (som i forøvrigt burde kigge forbi og tage et par billeder af 🙂 ). Vi har ikke haft råd til et fjernsyn endnu så vi ser på et gammelt billedrørs B&O fra 80’erne, som piver så meget at det er helt umuligt rent faktisk at se fjernsyn. Så vil MEGET gerne have et nyt.

 • Reply
  Morten Georg Hansen
  June 28, 2011 at 14:09

  Ingen flimmer, ingen svimmelhed. Det er det bedste argument, da oplevelsen i at blive underholdt er en interaktiv konstruktion mellem fjernsynets tekniske vilkår og egen evne til at fremme det optimale og sublime indtryk af den aktuelle situation.

  Jeg skal vinde fjernsynet, fordi jeg er fremkommet med den bedste argumentation mod at vælge LG Cinema 3D fjernsyn

 • Reply
  Janni Edstoft
  June 28, 2011 at 15:19

  Den bedste grund mener jeg er “bedre betragtningsvinkel” – jeg ser et tv som et socialt medium, og elsker at se en god film med kæresten, spille wii med mine forældre, og have tøserne ovre til en god omgang “project runway” eller andet guf.

  Dog er der det problem at vores tv ikke har det for godt… det er gammel, har skrammer og er meget lille, UDEN nogen god betragtningsvinkel. Et nyt og lækkert tv vil gøre, at vi igen kan invitere folk over til hygge, spil og film, hvilket jeg ville sætte så stor pris på.
  Derudover er d.3 juli er min fødselsdag og dette ville være den bedste gave nogensinde – jeg dog ville videregive til min kæreste der virkelig fortjener noget godt: Min kæreste har hjulpet mig helt fantastisk gennem en svær tid med sygdom i familien og har været den største støtte man kunne ønske sig. Jeg ville sådan ønske jeg kunne give ham en ting ud over kram og kys, for at vise min taknemmelighed, men SU’en rækker ikke langt… et lækkert LG Cinema 3D TV ville bringe stor lykke hos ham, og dermed også mig – og vi ville invitere familie og venner over til at nyde en god betragtningsvinkel for alle 🙂

  Jeg krydser alle fingre og tæer for at være den heldige vinder og kunne overraske min kæreste med det skønne tv, på min egen fødselsdag 🙂

  Tak for en skøn og inspirerende side.

  Venligst Janni Edstoft, Århus

 • Reply
  Pernille
  June 28, 2011 at 15:58

  1) Jeg vælger nok “Bredere betragtningsvinkel” – Man er en samlet gruppe der kan se tv sammen uden (som de viser i filmen) at behøve at klemme sig helt sammen for at få 3D effekten.

  2) Jeg vil gerne vinde fjernsynet så jeg kan give det til mine forældre der brokker sig over deres tv.
  Så hvis de får dette fantastiske fjernsyn har de ikke længere nogen undskyldning for ikke at invitere familien over til filmhygge :). Udover tv-hyggen og den store skærm er den elegant og ikke spor bombastisk.

 • Reply
  Cecilie
  June 28, 2011 at 22:51

  Ingen flimmer, ingen svimmelhed – det er da genialt. Jeg kan nemlig ikke se 3d film i biffen da jeg simpelthen bliver svimmel.
  Jeg vil gerne vinde dette tv, da det måske kan være med til at forsøde min tilværelse en smule. Jeg går sygemeldt og dette gør at man ikke har ret til ferie. Jeg skal derfor afsted hver dag på en Trivselsgruppe, hvilket kan være rigtig hårdt når man kan se alle omkring en drager på ferie. Men med dette tv, kan mine lange dage derhjemme måske blive en lille smule mere tålelig.

 • Reply
  Christian
  June 28, 2011 at 23:48

  1. Grund 7. Det bliver fantastisk endelig at kunne se lige godt hvadenten man ligger på divaneseren eller sidder i fatboy`en. At man ikke skal rette sig ind efter billedet, men at det automatisk retter sig ind efter dig. Det er en super opfindelse!
  2. Fordi det ville være en super overraskelse til min dejlige forlovede på vores bryllupsdag som morgengave 😉 Vi skal giftes her senere på sommeren, men har desværre ikke råd til en ret stor gave, da brylluppet jo løber op, og jeg er den eneste med en indkomst pt., da hun er sygemeldt på 3 år efter en alvorlig ulykke. Derfor ville det være fantastisk at kunne udskifte vores store gamle monstrum af et tv, med et så lækkert et som det her. Vi ville kunne bruge mange dejlige timer i hinandens arme foran fjernsynet. Jeg ved at det ville gøre en fantastisk dag endnu mere fantastisk og der er ikke noget jeg ønsker dybere end at se hende lykkelig

 • Reply
  Mads
  June 29, 2011 at 09:16

  1// Uha, mange gode grunde. For mig er det altafgørende at man har en bredere betragtningsvinkel. Min sofa står skråt for min nuværende fladskærm, og det er derfor vigtigt at man kan se skærmen fra forskellige vinkler og ikke kun ligefor.

  2// Fordi mit gamle LG fjernsyn trænger til en fornyelse, min nyindrette stue fortjener et lækkert tv og så er verden bare sjovere i 3D!

 • Reply
  Trine
  June 29, 2011 at 10:49

  1) Super fedt TV! Virkelig gode features, at betragningsvinklen er så bred, så man ikke behøver panorere skærmen rundt alt efter, hvor man er i rummet. Og så er det altså også godt, at man ikke skal mørklægge stuen fuldstændigt, når man vil se Oprah om morgenen :o)
  2) Det nye LG 3D TV ville helt sikkert gøre sig aller bedst hjemme hos mig, da min stakkels kæreste gennem flere år har kigget på et 26´´TV, og det gør altså, at en fodboldkamp “slash” action-film ikke er nær så sjov at se på, som de ville være, på det her über-cool hus-alter.
  Og så må jeg indrømme, at jeg godt kunne tænke mig at se SATC afsnit i så god billedkvalitet – bare fordi man er pige, kan man jo godt synes, at kvalitets-teknologi er lidt fedt …

 • Reply
  Julie G
  June 29, 2011 at 17:35

  1) “Se hvordan du vil” er helt sikkert smart! Så behøver man ikke rette sig hele tiden, for at “finde” 3D effekten. Det er også smart da du så kan placere dit TV som du vil, højt, lavt osv. uden at skulle tænke på, hvordan billedet så ser ud.

  2) Grunden til at netop jeg skal vinde dette fantastiske TV, er at jeg snart flytter i lejlighed og kun har en meget lille kasse, af et TV. Da jeg er fattig studerende, bliver TV’et ikke første prioritet på udskiftningslisten. Derudover har jeg en bred vennekreds, som altid samles hos mig. Et sådan TV ville give mine søde venner endnu mere grund til, at ville besøge mig 😀

 • Reply
  Natalie
  June 29, 2011 at 19:33

  Der er tilsyneladende mange gode grunde til at vælge et LG Cinema 3D TV! Den sidste gode grund, ‘se hvordan du vil’, er dog for mig den vigtigste grund, da det er et must for mig, at jeg kan sidde og ligge i de positioner, jeg har lyst til, når jeg ser tv. Jeg skal selvfølgelig vinde det fantastiske apparat, så jeg kan få mig mit eget tv nu, hvor jeg snart flytter hjemmefra :^)

 • Reply
  BETINA
  June 30, 2011 at 00:02

  1: “Ingen dyre briller”- Jeg bruger som regel briller nÃ¥r jeg ser tv…Upraktisk med 3-D briller uden pÃ¥ de almindelige briller…MÃ¥ske et tip til optikerne, opfind en almindelig brille med indbygget 3-D effekt!!:)

  2: Jeg mangler i den grad et nyt lækkert tv!! Det jeg har er en lÃ¥ne-model, som jeg egt tror min veninde har opgivet!! Det er kun 20 tommer, tungt som bare f….. og hÃ¥bløst outdated!! Efter det nye tv-signal blev lanceret kunne jeg ikke se visse kanaler uden denne specielle boks tilsluttet…SÃ¥ nu ligger mine kanaler pÃ¥ to forskellige “linjer”, hvilket resulterer i to fjernbetjeninger og et signal der pÃ¥ den ene “linje” automatisk slukker efter 2 timer!!! Jeg er SÃ� træt af af at leve i tv-stenalderen!! Hjælp mig venligst et skridt ind i “den nye verden”, TAK!!!;=)

  betinaz@gmail.com

 • Reply
  DennisA.
  June 30, 2011 at 11:18

  1. Helt klart nummer 6 OG 7. Så kan min kæreste også følge med i filmen, mens hun står i køkkenet. Og samtidig lægger hovedet på skrå i beundring/væmmelse, når jeg nu igen – i ren trance over det skarpe billede – har spildt blødende chokoladekage ned af skjorten.

  2. 42 tommer er i grunden alt for stort til vores lille hjem! Men om jeg så skal plastre hele endevæggen i stuen til med fjernsynet og tage de deraf følgende diskussioner om smag og indretning, så er det det hele værd. I ren blæreeffekt blandt andet. Kan I se det for jer:

  Vennerne: “Nå, du har nok fået nyt TV” Mig: “Tja, det er såmænd blot LGs nye Cinema 3D 42″ TV – man man vil jo nødigt gå ned på udstyret” – selvfølgelig sagt med tilpas overlegenhed i stemmen.

  Og med lidt inspiration her fra bloggen til indretningen af stuen, så kommer det sikkert til at gå som en leg.

 • Reply
  Mikkel
  June 30, 2011 at 13:42

  Fordi jeg hader at skulle have klodsede briller på når jeg ser 3D
  Jeg skal klart vinde TV’et – fordi jeg virkelig trænger til nyt. Mit nuværende TV er fra min konfirmation i 1995 – altså en stor kasse med mono lyd. No shit!

 • Reply
  Kirsten
  June 30, 2011 at 18:52

  1. Et LG Cinema 3D TV – det kunne da bare være noget så fantastisk at blive ejer af sådan et fjernsyn:-)
  2. Jeg synes virkelig at jeg fortjener det:-)

 • Reply
  frede
  June 30, 2011 at 19:03

  Klart #1: Ingen flimmer og svimmelhed – det ødelægger jo alt!
  Men hvorfor skal jeg vinde?
  Jeg har ikke noget TV – mega nedern når jeg vil se dejlig morgen tv og drikke kaffe, eller se skøjteløb med mine veninder eller en film med min kæreste eller når jeg passer mine dejlige søste og de skal sidde stille i en times tid… eller når jeg er alene hjemme og spiser ben&jerrys og vil se Gossip Girl! Derfor!
  KH Frede

 • Reply
  Fredes Blog
  June 30, 2011 at 19:22

  […] er ok når vejret er godt, men lidt stenet alligevel, for jeg ELSKER at se TV. Men deltag selv her (eller lad mig […]

 • Reply
  Emma Christine Gammelgaard
  June 30, 2011 at 19:54

  1. Et LG Cinema 3D TV!
  2. Fordi mit nuværende TV er en OLD GAMMEL sag fra 1980’erne, godt nok i slutningen, meeen alligevel.. det er udstyret med en utrolig dårlig farve kombination, det er ikke mange farver man ser, en ordentlig kasse, der fylder for 7 alm. fladskærms tv, utrolig dårlig lyd og bare general et elendigt TV! men som den fattige studerende jeg er, har jeg desværre ikke råd, til at anskaffe mig et nyt, derfor håber og krydser jeg alt hvad jeg har, for at jeg vinder dette pragteksemplar af et TV! Jeg ville være en lykkelig pige!

 • Reply
  Ditte Mehner Kristiansen
  June 30, 2011 at 20:37

  1. “Se hvordan du vil” – fordi jeg vil gerne kunne ligge på alle mulige hyggelige måder i sofaen sammen med min kæreste, når vi skal se film… Jeg vil se HVAD jeg vil og HVORDAN jeg vil (… og ligge hvordan jeg vil)! 😉

  2. Jeg skal flytte i min helt egen lejlighed for første gang nogensinde d. 15 August og det eneste fjernsyn jeg ejer, er et 10 år gammelt lille 15″ klods-TV fra 1800-tallet (sjovt det stadig virker?)… Det er simpelthen for sørgeligt og i dén grad pinligt. Jeg vil SÅ gerne tage det her flotte fjernsyn med mig og placere på den mest centrale væg i min nye lejlighed. Jeg…vil…SÅ…gerne! 🙂

 • Reply
  Thomas
  June 30, 2011 at 21:15

  Mit svar til spørgsmål 1:
  Helt sikkert nr. 5 – færre krav til mørklægning!
  Først og fremmest så er jeg træt af, at fordi man dropper at svede udenfor i solen – og i stedet kaster sig under dynen indenfor, at det oftest kræver at man ruller persiennerne ned eller hænger et uldent frotté lagen foran vinduet, så det mest af alt ligner et forsøg på en dårlig hule… Nej, man burde kunne smide sig i sengen i al slags vejr, og stadig nyde solens stråler (hvis den skinner eller når den langt om længe er fremme i DK) ind i stuen/soveværelset uden det ødelægger kvaliteten af det program eller den film man har droppet de farlige uv-stråler for!

  Svaret til spørgsmål 2:
  Vi er lige flyttet til en ny og meget federe lejlighed, hvor vi skal holde vores første sommer – wup wup – mega fedt! MEN…
  Midt i al glæden over sol, sommer, mere plads og fantastisk gårdmiljø, så skete katastrofen over alle katastrofer! Ved ikke hvis fejl det var, men det var helt sikkert ikke min, men flyttemændenes!!! Vores elskede fladskærms-tv var blevet lagt forkert, så billedrøret var gået i stykker… Farvel, Wimbledon (tennisturneringen), Tour De France og Roskilde Festivals-billetter! Som studerende har man altså ikke råd til lige at kaste 5-7.000 efter et nyt tv.. Slet ikke når man ikke er berettiget SU henover sommeren (lorte system!!!). Så nu går sommeren i stedet med ekstra arbejde for at spare op til et nyt tv… Så denne konkurrence er mit (vores) håb om at den nye lejlighed alligevel er alle pengene værd, og at vi i sidste ende – ender op med et endnu bedre tv 🙂

 • Reply
  Andrea
  June 30, 2011 at 21:31

  1) Ingen dyre briller så jeg kan se film med alle mine veninder
  2) Et fjensyn på mit eget værelse, der ville gøre mine forældre grønne af misundelse…

 • Reply
  Julia Hausfrau
  June 30, 2011 at 21:49

  Alle grundene er ret overbevisende, men nr. 2 og 3 er klart de vigtigeste. Hvem gider sidde med sådan nogle hinkestensbriller, hvor man knapt kan bevæge hovedet for at se hvad der gemmer sig i slikposen? Og når det ikke kræver dyre avancerede briller, kan man jo pludselig invitere folk til movienights.

  Hvorfor jeg skal vinde? Fordi det ville være den bedste måde at vise min kæreste den kæmpe store taknemmelighed jeg har til ham, for at han støtter mig 100% i mit nye usikre liv som nyudsprunget selvstændig. Han ville elske det tv (og det ville jeg også)!

 • Reply
  Vicki Holmberg
  July 1, 2011 at 08:21

  1: “Se hvordan du vil”
  Fordi jeg er kun har min seng. Og der er da ikke noget bedre at ligge i sin seng og se film under dynen, uden at skulle tænke over hvordan billedet er og om man skal ligge på alle mulige akavede måder..
  2: Fordi jeg intet tv har. Min kæreste og jeg er li gået fra hinanden, han fik tvet. Så nu står jeg uden. Og hvilken opmundringsgave ville det her ikke være 🙂

 • Reply
  Jacob
  July 1, 2011 at 12:39

  1. Det med mørklægning vægter højt i min bog, da vi i en lille lejlighed kun har et bestemt sted at hænge TV’et.
  2. Jeg blev gift sidste forår ,og efter jeg endelig har haft min kone på brylluprejse og nu lige om lidt skal til at være studerende, ville det være en perfekt gave til hende – så hun kan se 3D og være underholdt, mens jeg sidder med næsen i bøgerne!

 • Reply
  Charlotte
  July 1, 2011 at 12:43

  1: helt klart “se hovrdan du vil”. Hvis man ikke kan ligge ned i sofaen og se film så duer det altså ikke.
  2: fordi film skal også ses derhjmme i god kvalitet, og her i hytten er vi rigtigt glade for film, både dem til den 5-årige og dem til de voksne.

 • Reply
  Marianne
  July 1, 2011 at 13:39

  1)7 kontante fordele, men selve følelsen i CInema 3D kan ikke står alene med ord og argumenter, følelsen SKAL opleves, og se hvordan man vil med de højteknologiske briller. Den grundtanke kan jeg godt li’ – og finder designet meget gennemtænkt og bæredygtigt. 2) At kunne lave et hjemme cinematek og dele glæden med andre, ville være en drøm af dimensioner, som ville vække begejstring og med rum til mange fællestimer med sanselige oplevelser i en 3D verden, som vi normalt kunne kender fra biografen.

 • Reply
  Cecilie Rasmussen
  July 1, 2011 at 15:18

  1. Ingen dyre briller. Mit valg af grund er retorisk. Det er let at huske, præcist og appellerer til en bredere målgruppe end kun de mest nørdede gadgetfreaks. Det kan man vel kun finde velegnet som firma.

  2. Som mange andre har jeg heller ikke et fjernsyn (mit næsten oldnordiske fra fordumstiders konfirmation måtte lide en tragisk død ved det digitale samfund) – men til gengæld har jeg en hamrende velegnet plads til fjernsynet. For enden af min seng er en stor hvid væg uden udsmykning (hverken selvalgt eller savsmuldstapet), og den ville se ganske glimrende ud med en LG-skærm. Så kommer fjernsynet til at være et supplement til boligindretningen fremfor altstyrende for boligindretningen. Skønt.

 • Reply
  Sabrina Kjølhede
  July 1, 2011 at 16:23

  Uha, der er 2 meget gode grunde, nummer 3 – ingen dyre briller og nummer 6 – bredere betragtningsvinkel.
  Det med brillerne har jeg tit tænkt over – hvor mange har råd til ca. 6-8 par briller i hjemmet? (+ hvis et par eller to går i stykker, når man sætter sig på dem)
  Okay, måske har nogen råd til det, men som studerende har man måske råd til et købe ét par hver 6. måned.. juhu. Men hvis brillerne er forholdvis billige, så kan der godt blive købt briller ind til den store film aften! – alle man kender skal da have lov at kunne nyde et mesterværk af et tv, hvis man skulle være så heldigv at være vinderen af sådan et lækkert tv!
  Og brede betragtningsvinkel – ja, siger det ikke sig selv? Når man har 8 venner omkring sig i stuen, så kan alle jo ikke se fra den samme vinkel – nogen på stolen, andre i sofaen og et par på gulvet. Så med en bredere betragtningsvinkel vil da være helt op toppen – og det manglede da også bare, med sådan et super frækt tv! 🙂
  Uha.. og grunden til at jeg skal være vinderen af denne dejlige konkurrence er… at både jeg og mine forældre får nyt tv.. dvs. jeg får dette smarte LG Cinema 42″ og mine forældre kan få mit ældre “fladskærmstv” – som slet ikke er fladt (baah). Så det vil jo være en win win situation 😉 hihi.

 • Reply
  Marianne Helstrup
  July 1, 2011 at 19:17

  1) Se hvordan du vil – så jeg vilkelig kan nyde både flydesofa og tv på en gang.
  2) Fordi jeg ikke har haft tv i mit hjem siden. 1997

 • Reply
  Kate Ekebjærg
  July 1, 2011 at 23:19

  Jeg synes det er fedt, at man ikke skal tænke på at lade batterier op.
  Og så har jeg pt. ikke nogen fladskærm:-(

 • Reply
  Marolle
  July 2, 2011 at 09:59

  1. Må helt klart være “ingen svimmelhed”. Jeg lider selv af svimmelhed, pga. whiplash, så jeg har ikke brug for der er noget som gør mig ENDNU mere svimmel. Så det er helt klart et plus!!

  2. Med en meget lille indkomst som sygemeldt, så er det ikke nyt fjernsyn som kommer i første række. pengene er bare ikke til det. Og af forskellige årsager, kan jeg heller ikke gå i biograften og se de nye 3D film, så eneste mulighed for at jeg kan se 3D film, ville være hjemme hos mig selv. Jeg har faktisk aldrig prøvet at se noget i 3D. Og vi elsker at se film herhjemme.

 • Reply
  Line S.
  July 2, 2011 at 11:36

  1. Synes argument nr. 6 om en bredere betragtningsvinkel er klart at foretrække. Det er bare som om billedet bliver mere levende, og film/TV-oplevelsen deraf så meget bedre.
  2. Fordi jeg har et billedrørs-TV på størrelse med et velvoksent gaskomfur. Jeg må erkende at indretningsbudgettet ikke rakte både til Eames gyngestol, Therese Sennerholt plakater og stilfuldt TV, 🙂 .. Faktisk vil jeg næsten mene Bungalow5 har en del af skylden, fordi I gang på gang inspirerer mig til fantastiske bolig-musthaves, som jeg absolut ikke mener jeg kan leve uden. Og så ryger fladskærms-prioriteringen (desværre) lidt i baggrunden, 🙂 ..

 • Reply
  Rikke
  July 2, 2011 at 16:52

  7. se som du vil. Der er da ikke noget værre end at skulle holde sig helt stille for at få oplevelsen med. øm nakke og og absoulut stilhed da et enkelt grin vil sætte billedet helt ud i et slør der vil gøre selv den mest erfarende sømand søsyg- behøver jeg sige mere. 😀
  Jeg har haft en sort kasse af et fjernsyn i mange år og har prøvet på flere måder at lade den få en plads i min stue men det har altid været en torn i mit øje. derfor har jeg nu med hård hånd redigeret den ud af min hjem så nu står jeg tilbage uden noget tv og på su. derfor vil LG cinema 3d være perfekt til mig.

 • Reply
  Paw Büchmann
  July 2, 2011 at 17:17

  1. Der er jo flere gode årsager. Lidt ligesom et kinderæg 🙂
  Jeg ville vælge det grundet den brede betragtningsvinkel. – Så kan gæsterne i den anden sofa også få en god filmoplevelse.

  2. Jeg skal da vinde det nye LG Cinema 3D TV, fordi det vil se vildt lækkert ud på min væg og størrelsen er helt perfekt til den afstand der er til sofaen. Samtidig har jeg andre LG-produkter og det vil derfor se endnu mere lækkert ud i samspillet. Det kan vel kaldes “prikken over i´et”.. Der kommer en del lys ind i min stue og det kan TV´et jo godt håndtere. Min væg kalder allerede på det..

 • Reply
  Line R
  July 3, 2011 at 00:12

  1) Jeg argument nr. 7 “se hvordan du vil” er den bedste. Det hænger nok lidt sammen med at jeg næsten altid ligger ned og ser fjernsyn..
  2) Jeg har fortjent at vinde et LG Cinema 3D tv fordi jeg stadig har et ældgammelt billedrørs-tv stående og på SU bliver der desværre ikke mulighed for at skifte det foreløbigt.

 • Reply
  Birgitte
  July 3, 2011 at 01:06

  Den er svær, for alle 7 grunde er gode, men det stod mellem nummer 1 og 7, men jeg vælger 7éren, da jeg/vi sjældent sidder stille, imens vi ser fjernsyn.
  Hvorfor jeg skulle vinde er simpelthen fordi det kunne være så ufatteligt fantastisk at have sin egen hjemmebiograf og jeg lover derimod, at invitere familie, venner, nabo og genbo ind i stuen, for en super oplevelse. ;o)
  Venligst Birgitte.

 • Reply
  Dorte Falkenberg
  July 3, 2011 at 07:36

  1) At man kan se uanset vinklen
  2) Fordi min kæreste elsker animationsfilm og hvad gør mig mere glad end at gøre hende glad, ved at se det på et 1. klasses tv!

 • Reply
  Emilie Christine Urup Olesen
  July 3, 2011 at 14:29

  Væsentligste begrundelse: Ingen dyre briller ift. de antikke, aktive briller.
  Hvorfor vil jeg vinde det? Fordi jeg har en stor, hvid væg – men ingen store billeder at hænge på den.

 • Reply
  Martin Klein
  July 3, 2011 at 16:58

  1: “Ingen flimmer, ingen svimmelhed”
  Dette er meget vigtig i denne husstand da kæresten får hovedpine af de sædvanlige 3d-teknologier.

  2:
  Jeg skal vinde det fordi jeg elsker film og spil, og at kunne nyde disse i 3d ville være fantastisk.
  Især når man som mig er kæresten begge er på SU, så ligger et tv som dette langt uden for vores økonomi!
  Derfor skal i vælge mig!

 • Reply
  Marie
  July 3, 2011 at 21:34

  1) Jeg synes også grunden med, at man kan se uanset vinkel er den bedste 🙂
  2) Fordi jeg står og skal flytte ind i min egen “Bungalow” efter 19 år hos mor og far. Så ville det da ikke være tosset at få sådan et her med 🙂

 • Reply
  Marianne Holmgren
  July 3, 2011 at 22:31

  1) synes nr. 6 er rigtig god… Med at der er bredere betragtningsvinkel 🙂 Nr. 1 kan jeg dog også godt lide – at man ikke får trætte øjne… Det lyder rigtig godt 🙂
  2) Fordi jeg aldrig har oplevet 3D og det vil jeg rigtig gerne 🙂 Det lyder altid så spændende når folk fortæller om det 🙂

 • Reply
  Leon O.
  July 4, 2011 at 09:34

  1. Da jeg har en meget lang sofa, ser jeg klart argument 6 som det bedste. Hvad glæde har man af et stort 3D tv, hvis kun to personer kan se af gangen.

  2. Grunden til at netop JEG skal vinde det nye LG Cinema 3D TV, er at mit hjem ofte centrum for samling af familie og venner og det ville skabe stor glæde at kunne vise 3D for hele flokken 🙂

 • Reply
  Thomas
  July 4, 2011 at 18:38

  Helt sikkert nummer 1, da min kone lider af svimmelhed og jeg kunne ønske for hende at hun kunne se TV sammen med os andre.
  Dette er også min grund for at ønske at vinde.

 • Reply
  Kristine
  July 4, 2011 at 18:41

  Jeg vælger nummer 7 og jeg vil gerne vinde fordi jeg snart flytter i egen lejlighed og SÅ gerne vi have udskiftet mit gamle, gamle TV fra ruder 10´s tid. Ikke mindst ville det jo være så absolut blæret at vise frem til House Warmingen til hele flokken. ;o)

 • Reply
  Birgitte
  July 4, 2011 at 18:45

  Sikke FLOT gevinst!!

  Det er svært at vælge, for alle punkterne er positive, men jeg har valgt nummer 7.

  Dernæst, har jeg ikke nogen smart at skrive om hvorfor jeg gerne ville vinde, men blot et kæmpe stort ønske om at gøre det, så krydser alt hvad der krydses kan, for at vinde i morgen xx. ;))

 • Reply
  Camilla Fogh
  July 4, 2011 at 20:22

  For at svare på spørgsmål 2 først. Jeg har ingen tv, som i slet ingen. Er egentlig ikke det store problem for mig, men min kæreste er lidt træt af det. Især efter jeg valgt at flytte til den anden ende af landet for at læse og han nu kan se frem til weekender og ferier uden tv. Begrundelsen må helt sikkert være, at min kæreste har brug for det og fortjent det når han er så sød at kører tværs gennem landet for at besøge mig som ingen tv har. Begrundelse 1 er en vinder for mig. Har nemlig problemer med svimmelhed med alm. 3D-briller -kunne være rart at få den fede oplevelse som andre har med 3D film.

 • Reply
  Mike Lund
  July 4, 2011 at 20:36

  1. Alle grundende er jo de vigtigste! Hvis du skal have et 3D tv holder det jo ikke at det kun er godt på ét af de 7 punkter..Det skal holde hele vejen igennem.
  2. Det er rimeligt blæret at kunne sige: “Vil du med hjem til mig og se en film på det fedeste tv ever!” Og så rent faktisk ikke lyve om det.

 • Reply
  Lise Svendsen
  July 4, 2011 at 20:39

  Jeg har netop læst/set alle argumenterne igennem, men jeg må sige, at jeg synes bedst om argument nr. 1. Jeg har tidligere haft meget svært ved at se en 3D film til ende, da jeg hurtigt fik ondt i mine øjne, og havde tendens til svimmelhed. Det resulterede i at filmoplevelsen, blev rigtig skuffende, og det var desværre uanset hvor god filmen end måtte være.
  Grunden til jeg ikke vælger de andre er simple:
  At brillerne er blevet lettere er selvfølgelig en fordel, men hvis de er lette og stadig gør en svimmel, har det jo egentlig ikke forbedret noget.
  At prisen er bedre, er selvfølgelig også et plus, men hvis man har et 3D tv, sparer man jo ikke brillerne væk, uanset hvad 😉
  Alle forudsigelige mennesker har altid ekstra batterier liggende, så hvis brillerne løb tør for strøm, er de hurtige at skifte, plus så er der tid til en tissepause. ;o)
  Mørklægning har jeg stort set altid alligevel når jeg ser tv.
  Bedre betragtningsvinkel er også godt, men igen… Har du slukket for tvet fordi dine øjne gør ondt, har det ikke hjulpet meget.
  Og sidst men ikke mindst – at hovedet og brillernes placering ændres er godt, men jeg synes stadig at grud nr. 1 er bedre.

  Grunden til jeg mener at jeg skal vinde TVet, er fordi jeg skal giftes i uge 28, og hvor FANTASTISK en morgengave ville det være til min kommende mand. Så kan man da kun være “´wife of the year” :o)

 • Reply
  Lone Munk Hansen
  July 4, 2011 at 20:45

  1: Punkt 7 – “Se hvordan du vil” – Jeg syntes tanken om at man i hvilken som helst position kan se lige nøjagtig det tv hvor og hvordan man vil. Tanken om at hele stuen (alle vinkler) kan fyldes af venner og familie til en god film, ville være helt fantastisk.

  2: Som studerende er pengene små, det er sjældent at man har råd til at gå i biografen, og ydermere at købe et så fantastiske funktionelt tv. Hvor ville det være fantastisk, ikke kun at benytte det selv, med sin kæreste, men også med sine andre studiekammerater og øvrige studerende venner som er i samme økonomiske situation som en selv, og give DEM og en selv muligheden for at få en ordentlig cinema oplevelse, i ens eget hjem.

  Sikke en fantastisk konkurrence, og det er mere end forståeligt hvor beæret i er over at kunne udlodde en så stor gevinst. I fortjener det, jere blog er inspirende, nytænkende og giver en lyst til at forny sit hjem HVER DAG!

 • Reply
  Siv
  July 4, 2011 at 21:05

  først og fremmest vil jeg lige sige fantastisk konkurrence.
  1. synes egentlig at alle argumenter er vildt tiltalende, skal jeg dog vælge et må jeg sige nr. 1. Elsker 3D film, men bliver altid så svimmel af det. Så det argument er ekstra tiltalende, og hvis jeg selv stod og skulle købe tv’et ville det var overtalende.
  2. Jeg er ret stor film fanatiker, og elsker a se film i god kvalitet. Sådan et fjernsyn er et jeg nok aldrig selv ville få råd til, men altid vil drømme om. Det lyder som drømme fjernsynet, for en pige der elsker film i god kvalitet, og helst 3D.
  Ved ikke og jeg fortjener det, men ih hvor drømmer jeg om det 🙂

  /Siv

 • Reply
  Tina Kjærgaard Bak
  July 4, 2011 at 21:13

  Hej
  Fantastisk konkurrence. Sikke en præmie :-))

  1) Helt klart pga. den bedre betragtningsvinkel. Vi har ikke selv et fladskærms tv, men jeg har ofte undret mig over hvor lige man skulle sidde foran tv’et, for at se ordentligt, når vi har besøgt venner med et fladskærms tv. Så det er da rigtig godt nyt at det er forbedret 🙂

  2) Suk….vores elskede gamle B&O tv i palisander-kasse gav op i foråret…..! Siden da har vi ikke haft tv, og vi savner det. (Har ikke råd pga. en bil som bare bliver ved og ved med at gå i stykker!!)
  Vi har 3 børn, som derfor udelukkende bruger computeren til at se film på, og det ville være fantastisk at kunne overraske dem – og manden, med et fantastisk nyt tv til væggen.

 • Reply
  S Maria
  July 4, 2011 at 21:14

  Først skal det lige siges at det er en super nice konkurrence.

  1. Er selv mest til argument nr. 7, når man går i biografen for at se en 3D film, skal man helst sidde midt i salen, og ellers er oplevelsen bare ikke den samme. At du kan ligge henslængt i sofaen uden det bliver et problem, og stadig have en god 3D film oplevelse. Ja det lyder som et super fjernsyn.

  2. Egentlig deltager jeg for mest for min kærestes skyld, og jeg har ikke selv brug for et sådan fjernsyn. Men scrollede forbi og så pludselig det fjernsyn han har snakket om længe(!). Så hvorfor ikke give det et forsøg, det er jo egentlig en overdrevet vild overraskelse, hvis jeg overhovedet skulle vinde. Men synes han fortjener det. Da han er kæmpe film fan/nørd.Går på filmskole og elsker film i 3D og ja bare i god kvalitet.

  /S Maria

 • Reply
  Mie
  July 4, 2011 at 21:43

  Jeg synes klart argument 7 er det bedste – jeg har nemlig en tendens til at vælge gulv, trappen ud mod haven, og alle mulige andre steder til at se tv end min sofa – og mit tv idag er ikke altid godt til det.
  Mit nuværende tv er nemlig også grund til at jeg skal vinde – jeg har nemlig et GAMMELT 24 tommers arvet fladskærmstv, af de første der blev lavet. Og uhh, det er ikke godt at se på, det er temmeligt småt, til mine meget nærsynede øjne – og det pynter ikke ligefrem!
  Håber I vælger mig – har faktisk aldrig før set 3D-tv, og har hørt en masse historier om 3D og briller (altså ikke 3D brillerne, men dem der forhindre mig i at gå ind i ting til hverdag 🙂 ), så kunne godt tænke mig at prøve det

 • Reply
  Milou
  July 4, 2011 at 22:42

  1. Den gode grund nr. 7 er jeg også tilhænger af, så jeg altid vil kunne se fjernsyn lige sådan, som jeg har lyst til; ligge på gulvet, ligge i sofaen, sidde til højre for og til ventre for, sidde højt, ligge lavt. Og med det fjernsyn kan jeg endelig genoplive den gode, gamle ‘videoaften’, som jeg (med flere) har længdes efter.
  2. Min tro følgesvend på bare 14 tommer, købte jeg brugt af min venindes storebror for omkring 15 år siden, men den er faldet lidt af på den på det seneste. Se hvordan jeg vil, kan jeg bestemt ikke, for de få tommer kræver tæt fjernsynskiggeri. Skuespillerne er altid lidt rødmossede i ansigterne. Og selv dét klæder ikke den aller lækreste bond-babe. Fjernebetjening ved den ikke, hvad er. Og da slet ikke DVD. Så selv om det vil blive en vemodig afsked, er jeg sikker på, tiden er inde..

 • Reply
  Martin Dalhoff
  July 4, 2011 at 23:37

  1.
  Det er da super fedt at brillerne ikke er dyre (Argument 3). Det betyder jo at man kan have nok briller til at man aldrig lige mangler et par.
  Det ville jo være vildt bittert hvis man havde inviteret en håndfuld venner på besøg til “3D movie and Game night’ og man så bliver nød til at slå 3D effekten fra fordi man ikke har briller nok.

  2.
  Grundet til at jeg skal vinde dette lækre LG 3D tv er at jeg vil få det maksimale ud af det.
  Det vil blive brugt når min storebror kommer på besøg fra Århus og vi har en hygge aften ligesom dengang vi boede hjemme og vores forældre var til fest. Det vil blive spillet Playstation 3 og set de fedeste Sci.fi film. Det hele i 3D!
  Til dagligt vil det ikke kræve de store overtalelsesevner at få min kæreste med på lige at smutte i Blockbuster og leje en 3D Blueray film.
  Sidst men ikke mindst vil det da også være helt kanon at kunne invitere kollegaer eller venner til den store oplevelse som en 3D film er.
  Iøvrigt vil det passe helt perfekt ind i vores stue.

 • Reply
  Sarah A.
  July 5, 2011 at 07:52

  1. En af de rigtig gode grunde, er, at brillerne ikke bruger batterier længere og skal genoplades. Selvom genopladelig batterier de sidste år har været produceret mere miljørigtigt, så er det meget sundere både for miljøet og økonomien at batterierne er væk. Det kan måske synes som en lille ting, men det ville være en prioritet for vores familie. Hvordan undgår vi at fylde vores hjem op med unødvendige gadgets med batterier, som senere vil vær bekostelige for miljøet at nedbryde??
  Den er anden rigtig gode grund, er, frihed i bevægelsen når man ser film. Mine to drenge er fulde af liv og spjæt og har tit brug for at strække sig, eller skifte siddestilling i sofaen. Det er skønt at de kan få den samme biografoplevelse, bare ved at tage en let brille på og kaste sig i sofaen 🙂

  2. Biografoplevelsen er noget som hele familien sætter højt, men ofte er det en bekostelig affære når mor,far og børn skal på biografhyggetur. Det er dog et spørgsmål om prioritering og noget vi gerne gør allesammen i fællessskab. Dog er det flere gange at vi alligevel bliver hjemme istedet og venter på at filmen kommer på dvd. Efter en oplevelse med Harry Potter hvor drengene på 6 og 8 gemte sig under stole og frakker under halvdelen af filmen, besluttede vi at det er bedre at sidde hjemme i tryghed og vante omgivelse, hvor man kan stoppe filmen og forklare de lidt uhyggelige scener og tale lidt om filmen. Alle synes det er hyggelig løsning, men vi savner lidt den gode biografstemning hvor filmen kommer os lidt mere i møde, Det ville vække jubel i hele familien hvis vi fik en ” biograf med stopknap” til erstatning for det gamle store skrummel som ligenu fylder i stuen(og giver os smådårlig samvittighed mht strømforbrug) og moren vil prise den æstetiske løsning lige så højt som funktionaliteten :-),
  Mvh
  Sarah A

 • Reply
  Peter
  July 5, 2011 at 15:09

  1) Det er super fedt, at man kan se film fra hvilken som helst position. Det gør en verden til forskel, at man sidder behageligt, når man sidder og ser sine yndlignsfilm.
  2) Jeg står netop og skal til at flytte til København med en af mine rigtig gode kammerater. Vi har fået fingrene i en superfed lejlighed på Østerbro. Det eneste vi bare mangler er et TV. Og her kommer LGs Cinema 3D TV ind i billedet. Det vil passe perfekt ind i stuen hos os. For det første er vi enorme filmentusiaster, for det andet har TVet et let og elegant design, og for det tredje er vi begge studerende, så medmindre vi vinder her, er der lange udsigter til så lækkert et TV.

 • Reply
  Birthe Rostgaard Nygaard
  July 5, 2011 at 15:43

  Birdie..

  Jeg synes det bedste argument for at købe LG cinema “42 3D TV er en kombi af argument nr. 3 og 7 – ingen dyre briller, og se hvordan du vil. Synes nu også andre af de andre argumenter er gode.Men har valgt to, som jeg synes er vigtige..

  Det bedste argument for at jeg skal vinde er at jeg har brug for et tv, hvor mit lille barnebarn og jeg kan se de skønneste tegnefilm sammen..Han er fire år og infantil autist..Og kommer her tit, for at aflaste vores datter og svigersøn..Når han skal slappe af, for al den støj for øjne og ører fra den ydre verden, ja så falder han til ro ved, at indleve sig i tegneseriens verden..Og ikke mindst dyreprogrammer, giver fred i sjælen..Sådan har det været, siden han var 2 år. Desuden er det der, at han slapper så meget af, at vi kan få ham til at spise sin mad..

  Jeg har kun min datters gamle fra de store kassers tid..Husets efterhånden ældre fladskærm står i herrestuen..Og det der med fodbold og blodige krimier, er slet ikke mig..
  Da jeg kommer særdeles sjældent i biffen, ja så er det jo en mulighed at nyde en god film, og en masse skønne film med barnebarnet, som slet ikke kommer i biografen, for der er der alt for mange mennesker og uro..Så 3D briller og sådan et tv vil gøre en stor forskel – hvor vi så kan nyde popcorn og biografstemning herhjemme.
  Det ville virkelig være en kærkommen gave, at vinde..;-)

  Sommerhilsen Birthe

 • Reply
  Malene
  July 5, 2011 at 15:54

  Jamen, det er da utvivlsomt slutargumentet; FØLELSEN DER SKAL OPLEVES, der er den bedste grund til hvorfor tv’et skal stå i lige netop min stue!
  Ærlig talt er jeg nok lidt af en dinosaur i og med, at jeg endnu ikke har oplevet 3D!
  Af mærkværdige årsager troede jeg, at jeg kunne se den sidste Harry Potter film i 3D hvorfor jeg bad den flinke billetdame i Imperial om et par briller, da vi afhentede billetterne. Hun lavede en mærkelig grimasse, men fandt to par briller frem, som vi fik med. Da vi efterfølgende sad spændte i salen, som de eneste med 3D briller på, måtte vi (et godt stykke inde i filmen) sande, at det ikke var Harry Potter i 3D format!!! Skuffede og slukørede pakkede vi brillerne væk, og håbede, at kun vores nærmest sidemænd havde lagt mærke til den lille misforståelse….
  Jeg har siden været en smule 3D forskrækket! Men nu må det vist være på tide at overvinde “frygten” – og hvor svært kan det være, hvis tv’et står i netop min stue???

  Og hvorfor er det så den 3D forskrækkede dinosaur, der skal vinde tv’et?
  Det er det fordi, at jeg går et efterår i møde med baby og barselsorlov. Altså skal der tilbringes rigtig mange timer i sofaen. Og hvor ville det da være fantastisk hvis mange af disse timer skulle bruges på en masse filmoplevelser. Desuden vil fjernsynets lækre design give vores – normalt minimalistiske hjem – lidt maskulinitet, hvilket er absolut tiltrængt efter de seneste måneders “babynization” af de fleste rum.
  En ekstra bonus er naturligvis, at jeg konstant kan bære Cinema 3D briller, der vil skjule mine mørke render under øjnene som følge af for lidt søvn, der enten skyldes, at baby har holdt mig vågen eller at jeg har set 3D film hele natten…!!! 🙂

 • Reply
  Agnes
  July 5, 2011 at 19:34

  Jeg vælger argumentet med brillerne. Og hvis jeg vinder, bliver det nemt at udstyre både store og små børnebørn med et par briller, så vi kan se 3D sammen.

 • Reply
  Nielsen
  July 5, 2011 at 20:29

  Det der er vigtigst for mig, er de mere behagelige briller. Min kæreste har meget svært ved at se 3D, og med dette fjernsyn vil det blive væsentligt lettere for hende at se 3D-film sammen med mig:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.