INTERIORS

Weekendsysler

Det er ikke meget, jeg har nået i denne weekend, hvor A er i Paris, men udover generel oprydning, blev der da hakket tre små ting af på to-do-listen.

I går var jeg en tur i IKEA og fik (bl.a.) købt en fyldpude, så min nye pude i skindflet fra Louise Roe endelig kunne tages i brug. Var så heldig at få den til en virkelig god pris på Cahetus lagersalg, og den slags elsker jeg jo.

Da vi var på Formland, fik vi en lækker goodiebag, hvor der bl.a. Nikolaj havde doneret en fin blok fra Raumgestalt. Synes godt om ideén med en blok holdt fast af et søm, men det lille blomstersøm var måske lige en tak for feminint til min smag og er nu blevet udskiftet med et helt almindeligt et.

Min datter bliver ved at komme hjem med nye skolebøger, og en tapetrest fra Flügger blev brugt til indbinding denne gang…

Weekend Stuff

Only three things at my to-do-list were marked this weekend. I went to IKEA and bought a stuffed pillow, so my new cushion in leather braid from Louise Roe could finally be used. I changed a flower nail to an ordinary nail in a block I got at the Formland fair. And I used a piece of wallpaper from Flügger for another of my daughter schoolbooks…

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.